VISOR 14 – X EDICIÓ

visor14La jornada VISOR’14 – ESCENARIS és la desena edició d’un projecte iniciat l’any 2005 per la promotora Bracket Cultura en col·laboració amb l’Ajuntament del Vendrell. Al llarg d’aquests deu anys i de forma ininterrompuda, aquestes trobades s’han reeditat comptant amb la participació de més de setanta autors, editors i periodistes culturals representants de diferents gèneres i estils literaris

Aquest any d’especial celebració, la jornada s’inicia el divendres 21 de novembre, a les 21h, al restaurant La Vinateria del Vendrell, amb una JAM SESSION DE LECTURES BREUS oberta a la participació del públic. Per a participar consulta els detalls a la web:  http://visor14escenaris.blogspot.com.es/p/pagina-2.html

Es continuarà el dissabte 22 amb la JORNADA VISOR’14 – ESCENARIS, que començarà a les 11.15 h a la Sala Nòrdica del Restaurant Xaloquell, a la platja de Sant Salvador (el Vendrell), i que es perllongarà fins a les 20 h a través de cinc taules de debat i participació oberta. L’assistència és gratuïta.

PROGRAMA

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *