ESCOLA D’ESTIU A MONTSERRAT

V Escola d’Estiu de Literatura Infantil i Juvenil: La Màgia de la Paraula

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, en col·laboració amb l’Abadia de Montserrat, obre la Cinquena Escola d’Estiu sobre Literatura Infantil i Juvenil adreçada a persones que, des de l’àmbit de l’ensenyament, la biblioteca infantil, la recerca o la motivació personal, tinguin interès en l’aprofundiment d’aspectes del llibre infantil i juvenil. Aquesta edició se centra en “La màgia de la paraula”, entesa com un ingredient indispensable en les obres per a infants i joves, tant orals com escrites.

Lloc d’impartició: Monestir de Montserrat
Dates: del 8 al 10 de juliol de 2014
Horari: de 9.30 a 14 h i de 15.30 a 19.30 h
Durada: 30 h

MÉS INFORMACIÓ

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *