MATINAL BIBLIOTECA ESCOLAR

matinalDins del marc de l’activitat formativa Seminari Marta Mata: la biblioteca escolar i la lectura al Baix Penedès, cada dos anys s’organitza una matinal de biblioteques escolars, que és patrocinada per la Fundació Marta Mata Garriga , entitat a la qual pertany el Seminari. En aquesta  ocasió s’han escollit dos temes: l’estat actual de la biblioteca escolar i el conte El Petit Príncep.

La primera part consta d’una taula rodona  en què es parlarà obertament de les dificultats, avantatges i inconvenients amb què  es troben els professionals en la seva tasca diària en les biblioteques escolars.
La segona part està dedicada al conte El Petit Príncep. I és que aquest any 2014 es compleix el 70è aniversari de la mort d’Antoine de Saint-Exupéry, i l’any passat va fer 70 anys de la publicació d’aquesta famosa obra que transmet uns valors tant o més vàlids avui dia que quan es va publicar.

Els objectius d’aquesta matinal són, per una banda,  esbrinar el futur de les biblioteques escolars i, per l’altra, donar a conèixer propostes didàctiques de centres educatius que tinguin com a eix la figura i  l’obra d’aquest intel·lectual europeu i humanista, per facilitar eines i recursos  als i a les docents.

PROGRAMA       INSCRIPCIÓ

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *