ENLLAÇOS

ordinador– L’espai KUENTALIBROS (http://kuentalibros.blogspot.com.es/) que recomana lectures a la xarxa a través de vídeos o àudios: narrativa, poesia, còmics, teatre, revistes, guions, notícies, etc. Es tracta d’una iniciativa que coordinen un grup de 12 docents de diferents comunitats autònomes que imparteixen nivells educatius ben diversos (primària, secundària, batxillerat, educació especial, escoles d’idiomes,…). Segons consta a l’article de la revista Guix, 398 (octubre 2013), es tracta d’un projecte didàctic que no amaga cap intenció econòmica ni rep el suport de cap institució.

– La pàgina web contes.cat on a més de contes escrits hi ha una sèrie de recursos per treballar diferents aspectes de llengua catalana i altres matèries: embarbussaments, lletres de cançons, endevinalles, dites populars, vídeos de contes en anglès, dibuixos animats, cançons infantils, història de Catalunya… Haureu de tenir en compte que hi surt publicitat i alguna pàgina no adequada per a l’alumnat. Per tant, més que facilitar-la a l’alumnat, la teniu vosaltres per trobar-hi recursos.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *