ELS ÀLBUMS IL·LUSTRATS

albumsUs fem arribar un nou document: ELS IL·LUSTRATS, UNA DESCOBERTA, DIVERSES VEUS.

És un treball realitzat per la Mònica Badia i la Cecília Lladó i adreçat al professorat d’Educació Infantil, Primària i Secundària i editat pel Departament d’Ensenyament.

Realment és un document molt interessant i molt complert on a més dels fonaments teòrics dels àlbums il·lustrats (cal saber què són per a utilitzar-los correctament), hi trobem també unes aplicacions pràctiques de diversos àlbums i per diferents nivells educatius.

Al capítol 8 “un bagul de tresors”, hi trobareu tot un seguit de documents per a ampliar el tema. I us recomanem molt especialment un de la M. Dolors Olivé.  Així mateix, no us perdeu la selecció temàtica elaborada amb l’assessorament  d’Amàlia Ramoneda de la Biblioteca infantil de Rosa Sensat, dels millors títols, els imprescindibles

Des del Seminari, felicitem a les dues autores del treball i que ha omplert un espai molt interessant  del qual no en teníem massa referències per a treballar-ho a les escoles: el dels àlbums il·lustrats.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *