ÚLTIMA TROBADA DEL CURS

El proper dijous dia 30 ens veurem a Saifores en la darrera trobada d’aquest curs.

En farem la valoració, acabarem de plantejar els objectius i continguts de cara al proper i… berenarem.

 

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a ÚLTIMA TROBADA DEL CURS

  1. En puc confirmar que segueixo les activitats pedagògiques de Saifores.Va de debò que mai no hi vaig fer una Escola d’Estiu,malgrat la dotzena que sí vaig fer a Barcelona:a la Facultat de Geografia (Pedralbes),el Patronat Ribes i a Blanquerna.
    Hores d’ara hi sóc un jubilat i a sobre amb dificultats per caminar per una operació.És veritat que és el primer cop que me n’adreço digitalment a Saifores,però en tinc bones relacions amb mestres,per exemple el Sixto de Vilanova,un gran líder dels docents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *