ANUARI DE L’OBSERVATORI DE BIBLIOTEQUES, LLIBRES I LECTURA 2012

 

A la pàgina del Departament d’Ensenyament, concretament en l’apartat de Projectes -Biblioteca Escolar, hi trobareu una entrada que fa referència a un recull d’articles relacionats amb l’àmbit de les biblioteques escolars i amb els diversos aspectes del món de les biblioteques, la lectura i el llibre.

Si hi entreu, veureu un article de la Mònica Baró i la Pau Raga sobre les biblioteques escolars de Catalunya en el bienni 2010-2011. I hi fan esment del nostre Seminari tot destacant-ne la seva continuïtat.

Us aconsellem que hi entreu i el llegiu, així com la resta d’articles. Són molt interessants, fets per persones enteses i coneixedores del tema i podreu veure la situació de les biblioteques (públiques i escolars) així com la lectura, els àlbums i d’altres temes d’interès.

Aquí teniu l’enllaç:  Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO)

 

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *