Demanar contrasenya d’EPOCA

 • Els directors i secretaris poden donar contrasenyes d’EPOCA al personal del seu centre:
  • Has d’entrar a EPOCA amb el teu propi nom i contrasenya (Si no saps com, clica AQUÍ)
  • Vés a “Les meves dades” i se t’obrirà un nou menú.
  • Clica “Assignar nova contrasenya”
  • Omple les dades i enregistra la contrasenya
  • Podràs imprimir un full per a la persona interessada on constarà el PIN o contrasenya i un altre full que t’ha de signar la persona interessada conforme li has lliurat el PIN i es responsabilitza de la seva custòdia.
  • A partir d’ara l’usuari podrà canviar personalment la contrasenya sempre que vulgui

4 comentaris a “Demanar contrasenya d’EPOCA

 1. Acabo d’esser contractat per primer cop per fer una mitja jornada per a tot l’any. He preguntat al meu centre per saber qui m’ha de facilitar la contrasenya del Epoca i no m’han sabut dir si l’han d’enviar al centre o a casa meva. Voldria saber qué he de fer per obtenir-la perque ja fa més de 20 dies que estic treballant i encara no la tinc. Gràcies

 2. Gràcies. És una gestió que fem poc i m’ha anat perfecte poder seguir les instruccions.

 3. En algunes ofertes de la generalitat em demanan enviar el curriculum d’EPOCA i per accedir fa falta usuari i contrasenya, que no tinc.
  Com les puc aconseguir?

 4. no puc entrar a epoca. Crec que m´han bloquejat perque no ´recordaba la contrasenya .
  DNI: 43501605A.
  gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *