XXIV MOSTRA DE TEATRE

Després de l’emoció i de l’èxit en la participació de la XXIV mostra de teatre, us proposem que ens envieu les vostres opinions sobre les tres obres representades.

Esperem la vostra participació!

Aquest article ha estat publicat en Curs 2007-2008. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

29 respostes a XXIV MOSTRA DE TEATRE

 1. Ainoa Lleixà Martorell diu:

  El que més em va agradar va ser quan va sortir en “Moniato Show” .Per que feia molta risa.
  M’ho vaig passar molt bé, encara que quan actuava tenia una mica de vergonya.

  Tot va anar molt bé!!!!!

 2. Maria Fontanet diu:

  A mi les tres obres em van agradar molt. Però l’obra que em va agradar més va ser la de Benifallet, “La princesa de la mel”.
  En canvi el decorat que em va agradar més va ser el de Paüls.
  Entre obra i obra sortia un pallasso, que es deia Moniato Show a mi em va fer molta gràcia.
  En conclusió les dos obres em van agradar molt.

 3. Mercè Abad Martín diu:

  Les tres obres van ser esplèndides, l’obra de Benifallet em va agradar molt, perquè m’agrada respectar la natura i els éssers vius, tal hi cam ho van fer els de Benifallet.
  L’obra de Paüls tot i que podríem dir que el decorat era l’adequat. Jo com actriu, us voldira donar un consell: podríeu tenir un to de veu més elevat durant la vostra representació.
  El que ens va acabar d’animar la festa, va ser el Moniato Sou que ens va fer una passar una estona molt divertida.

  En conclusió, tota la ZER Riu i Serra ens ho vam passar molt bé, veient aquelles obres tan formoses i tan ben realitzades.

 4. Erik Antoni Pañella Casas diu:

  A mi el que em va agradar més va ser la de Benifallet, perquè s’entenia el que deien, a vegades no tant.
  A mi el que em va agradar menys va ser el de Paüls, perquè no cridaven prou i no se’ls sentia molt clarament.
  Quan anavem a l’auditori no ens vam divertir molt, però de tornada sí, pero aixó és una altra història.
  Les tres obres eren de fantasia, sobretot la d’ Aldover.
  Quan s’acabava una obra sortia en Moniato un pallaso
  que és el primer any que ho fa.
  De tornada vam cantar la cançó de ” Un elefante se balancea sobre la tela de una aranya”.
  A mi em va agradar en general, també perquè vaig veure els meus amics.

 5. Júlia Albesa Valls diu:

  Personalment l’obra que m’ha agradat més és “La princesa de la mel” perquè trobo que estava molt ben preparat el decorat, però hi havia algú que parlava molt ràpid.
  També em va agradar ” La reina que no reia” perquè, el vestuari i l’actuació pareixien reals. El que es pot millorar és que podien cridar més.

  A cada obra quan canviaven el decorat, hi havia un pallaso que es deia Moniato i feia una petita actuació.

  En fi a mi m’ha agradat molt els dos teatres que he vist.

 6. sergi piñol verge diu:

  Les tres obres m`han agradat. La de Benifallet sobretot el que em va agradar va ser la convivència. La de Paüls em va semblar bé i el que em va fer gràcia va ser quan s`equivocaven. I la nostra per a mi va ser la millor.

 7. Andrea Fontanet Valls diu:

  Les tres obres que he vist m’han semblat originals, però hi ha algunes coses que no em van semblar gaire bé. Alguns actors i actrius parlaven molt ràpid i no se’ls entenia bé. Les danses que feien els insectes i animals de la representació de Benifallet van ser les adequades per a tots els animals, tot i que per a mi, van ser massa llargues. Entre les obres, mentre canviaven els decorats, intervenia el pallasso Moniato, que a mi no em va fer gràcia, però el de la Pantera Rosa em va agradar molt.
  Si tenim en compte tot això ens en podrem sortir millor!!!

 8. José Martín villar Bogado diu:

  L´obra de teatre de Benifallet m´ha agradat molt, perquè parlaven clar i fort.
  L´obra de Paüls era molt bonica, però no tan graciosa perquè una xiqueta feia com si s´equivocava i no feia gens de gràcia. La mucica de fons de Benifallet era una canço molt lenta però bonica.
  Uns minuts més tard estaven parlant amb els xiquets de Benifallet. M’ho vaig passar molt bé quan moniato ens feis riure amb la seva actuació, com per exemple, el truco de la corda i de la pantera rossa.

 9. Mariona Cid Pons diu:

  A mi em van agradar totes les obres. Els decorats, vestuaris,… de totes les escoles estaven molt bé, tothom va vocalitzar i adequar el to de veu, vam interpretar tots els personatges molt bé, ningú es va equivocar ni es va quedar en blanc. També va ser divertida l’actuació del Moniato Xou que ens ho va fer passar molt bé.

 10. Emily Charlotte Millard diu:

  Considero que totes les obres m’han agradat molt però la que més era: “la princesa de la mel”, on va actuar els alumnes de Benifallet. La van representar molt bé, però de vegades parlaven una mica ràpid, i no vaig entendre algunes paraules però en conjunt va sortir molt “xulo” i els vestits, que bonics!!!!!!!
  L’ obra de Paüls també era bonica. El que va passar va ser que tenien que cridar una mica més, per què no se sentia prou bé.
  Finalment els d’ Aldover ens van equivocar a una petita part de l’ obra, però al final ens ha quedar bé.

  M’ ho vaig passar molt bé i els alumnes ho van fer molt bé!!!!!

 11. Mariia diu:

  El millor de la de Paüls va ser: la decoració, la vestimenta i tot el text.
  El millor de la de Benifallet va ser: el ball de la formiga, el ball del cigne, el ball de l’abella i el final.
  El millor de la d’Aldover va ser: les protagonistes que ho feien molt bé.

  M’ho vaig passar molt bé.

  Maria.

 12. A principi de l’any, vam començar a estudiar el paper de l’obra,van haver alguns canvis dels personatges.Crec que alguns pares haguessin d’haver posat més d’interès en el vestuari.
  La decoració estava molt bé perquè va ser super original,la roba no estava malament.Totes les professores haguessin hagut de posar un granet de sorra,totes les obres van ser molt boniques.
  Adéu!!

 13. La nostra obra va ser un èxit perquè al final tots ens vam esforçar molt i ens teníem que aprendre un diàleg molt llarg. Però la dels companys/es de Benifallet també va ser molt bonica pel muntatge però tenia poc diàleg. La dels companys/es d’Aldover la vaig trobar molt curta, encara que els/les xiquets/es ho van fer molt bé.

 14. Guillem Trilla Espinos de benifallet diu:

  Doncs a mi l’obra que em va agradar més va ser la de benifallet perqué cridàvem bé i ens ho sabíem. Paüls no cridava molt i Aldover feia uns moviments molt bons.
  Au, adéu!! i records a l’aleix de Paüls i a Cristian d’Aldover !!

 15. Carme Folqué Alcoverro diu:

  Jo crec que totes les obres van estar molt bé, de la següent manera:
  L’obra de Paüls em va agradar molt sobretot aquells arbres amb aquelles flors tan ben fetes.
  Els d’Aldover ho exageraven molt de manera que ho feien creure, tambe em van agradar aquells pentinats de la Maria i l’Andrea que estaven molt ben fets.
  I el nostre doncs crec que tot, bueno ja ens ho direu vosaltres.
  Adéu!!
  Molts petonets!!!!sobretot a les amiguetes d’Aldover i de Paüls.

 16. L’obra de Benifallet va ser molt bonica , perquè tenien un decorat molt bonic. La de Paüls era molt clàssica i bonica, perquè tenia un paper molt llarg, el decorat també era molt bonic. La d’Aldover és la que em va agradar més, perquè parlaven molt clar i els vestits i decorats eren molt bonics.
  Els i les mestres de cada escola es van esforçar molt per a que sortís molt bé.
  Al final totes van quedar perfectes.
  Els pares i mares van ajudar als seus fills/es per a què anessin ben vestits.

 17. Va bé que ho féssem tots junts per a assajar així ens trobem tots. Nosaltres ho vam fer molt bé perquè és la nostra i la majoria cridàvem. La de Benifallet em va encantar perquè cridaven, gesticulaven, vocalitzaven, es van vestir tal com calia…
  En canvi, la d’Aldover no em va agradar tant perquè era més curta i avorrida.
  El Moniato em va agradar perquè era molt divertit.

 18. Carla Artiola Mauri diu:

  Hola!!!!!!!!
  Per a mi totes les obres han estat molt bé i totes han tingut molt èxit. L’obra de Paüls m’ha agradat molt perquè
  l’Anna no parava d’equivocar-se com per exemple al vi li deia ve.
  A la d’Aldover ho van fer molt bé perqué ho feien com si passes de veritat.
  I la de Benifallet crec que ho vam fer bé, no?
  Totes les obres van ser molt boniques: els guarniments, els vestits…
  Espero que l’any que ve tornéssim a fer-ho.
  Adeu!!!!!!!!!!!!!

 19. Aida diu:

  L’obra més bonica va ser la de Paüls perquè el text era molt llarg i s’havia de memoritzar. Potser caldria millorar moure més les mans.
  El decorat també estava molt bé perquè es veia que era un castell i que la reina era rica.
  Les altres obres també estaven molt bé i estic contenta de totes les tres, van quedar fantàstiques.
  L’any que ve ja les millorarem
  Adéu!!!

 20. Les tres obres em van agradar molt.
  La de Paüls tenia els papers molt llargs i alguns personatges haguessin hagut de cridar més.
  La d’Aldover era molt curteta però els papers eren molt difícils i cridaven molt.
  I la de Benifallet era molt bonica perquè feien música en directe i parlaven clar, bé i cridaven.
  Les robes em van agradar la de les tres .
  Els personatges de les tres obres que em van agradar més eren:
  la de Paüls la Rodeta.
  La de Benifallet la dona gran que feia de bruixa.
  I la d’Aldover la Maria Pepa i la Maria Gran.

 21. Primer comentaré l’obra de teatre de Paüls, era bonica però li faltava algo de diversió i que cridessin més però no passa res perquè també va ser bonica.
  Els vestits tots eren bonics sobretot els de Benifallet la nostra vestimenta tampoc estava malament.
  Els xiquets i xiquetes d’Aldover ho van fer molt bé, l’obra d’Aldover no em va agradar,la de Benifallet era super original i molt bonica al final de tot la nostra no va estar tant malament,els d’Aldover van dir que se l’havien inventat ells però era mentida. Al final tot va quedar tan bonic que ens vam aplaudir tothom a tothom.

 22. elena vallespi povill diu:

  A mi m’han agradat totes les obres, pero sobretot la de benifallet.

 23. Heura Cartoixà Merlos de CS de Benifallet diu:

  Hola!!!
  A mi em van agradar les dos obres, van estar molt bé.
  La de Paüls va estar molt ben pensada i va ser molt “xula” però no se sentia gaire.
  La d’Aldover, si se la van inventar ells, van tindre molta imaginació per fer aquella obra tan bonica i ho van fer molt exagerat. Ho feien com si fossen actors de veritat.

  La nostra obra no sé com la van veure. Jo crec que es va sentir prou bé.
  Bé, ja ens veurem a la trobada de la Zer i a la Jornada de Cant Coral o quan vinguéssiu a assajar a Benifallet!!
  Adéu!!!!!!!!!!!!!

 24. Dana Maria Rostas diu:

  Em va agradar les dos obres de Paüls i de Benifallet perquè ho han fet molt bé.
  Però els de Paüls parlaven una mica fluixet.
  Em va agradar els vestuaris i els decorats.
  Al final les tres obres de teatre em van agradar molt.

 25. Sara ginovart vega diu:

  Les tres actuacions van ser molt originals i molt boniques. La nostra actuació va estar molt bé però ens faltava els moviments. Crec que els i les alumnes de tercer també podien participar. Van haver molts dubtes i problemes però al final de tants esforços ens va sortir molt bé després d’uns dies d’esforç.

 26. Primer van veure si la obra era bonica i era molt bonica.
  vam llegir i ens va agradar moltíssim.
  A l’endemà vam dir els personatges i em penso que els vam escollir bé. Quan va arribar el dia de fer l’ obra els de Benifallet o van fer molt bé sobretot el decorat que va ser molt bonic. Després va sortir el pallasso Moniato i va fer una gràcia! Després va arribar l’hora de la nostra, va ser xulíssima. El decorat, la roba, tot molt bonic alguns ho van fer molt bé però alguns havien de cridar més i per últim va arribar la d’ Aldover també va ser molt bonica i una xiqueta cridava molt i ho feia molt bé al final vinga aplaudir.

 27. NICOLÀS ZLATAR diu:

  El que m’ha agradat més va ser “La princesa de la mèl” i els tres germans que no tenien casa, eren pobres,però caminant van trobar un castell.
  Lo que no m’ha agradat és que també parlaven molt
  ràpid. M’ha agradat molt el final quan els tres germans se va casar amb les princeses .

 28. NICOLÁS ZLATAR diu:

  El que m’ha agradat més va ser” La princesa de la mel” i els tres germans que no tenien casa, eren pobres,però caminant van trobar un castell.
  Lo que no m’ha agradat és que també parlaven molt ràpid.M’ha agradat molt el final, quan els tres germans es van casar amb les tres princeses.

 29. Dana Rotas diu:

  Em va agradar les dos obres de Paüls i de Benifallet perquè ho van fer molt bé, però els de Paüls parlaven una mica fluixet. Em van agradar els vestuaris i els decorats . Al final les tres obres de teatre em van agradar molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *