EUROMANIA

L’ESPANSIONE DELL’UNIVERSO

Els xiquets i xiquetes de l’Escola de Benifallet (Zer Riu i Serra), el curs 2014-2015, hem treballat el mòdul 2 del manual d’Euromania que tracta de l’Univers.

Aquí us deixem el resultat final.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-gnbLOgRLVM[/youtube]

CURS 2014-2015
Ja tenim en marxa una  edició més del projecte Euromania.

EUROMANIA Una activitat deliciosa

EUROMANIA: Una activitat deliciosa

EUROMANIA 2014: IN VARIETATE CONCORDIA

Els xiquets i xiquetes de 4t, 5è i 6è de l’Escola Llorenç Vallespí i Vidiella de Benifallet, dins del projecte Euromania del curs 2013-2014, hem escollit el mòdul 18 que porta per títol: IN VARIETATE CONCORDIA.

Tot seguit us deixem el vídeo final del projecte i l’àlbum amb les fotografies on mostrem el procés del nostre treball.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9vpDpRTQCwY[/youtube]

 

EUROMANIA 2013

Les tres escoles de la ZER Riu i Serra (Aldover, Benifallet i Paüls) participem en el projecte europeu Euromania.
L’objectiu del projecte és millorar la comprensió lectora a partir de les semblances de set llengües romàniques: català, castellà, francès, occità, portuguès, italià i romanès.

Estem treballant medi natural i social amb Euromania.


*********************************************************
Estem treballant matemàtiques amb Euromania.

==============================================================

21 respostes a EUROMANIA

 1. Genís Videllet margalef diu:

  Bona tarda, sóc el Genís,

  A mi aquest projecte m’ha agradat molt perquè hem treballat en grups, hem col·laborat tots i hem fet activitats molt divertides… I estic segur que si el féssiu vosaltres que llegiu aquest comentari també us agradaria molt.
  Adéu!

 2. Tina Folqué diu:

  A mi, m’ha agradat moltíssim participar en aquest projecte anomenat EUROMANIA. Per a mi ha estat una gran satisfacció també poder aprendre una pinzellada d’algunes llengües romàniques. També m’ha agratat molt haver pogut treballar amb grups formats per nens i nenes de CM i CS.
  Per a mi ha estat un projecte inoblidable.
  Adéu!

 3. Dídac López diu:

  Hola, sóc Dídac de Benifallet,
  M’ha agradat molt treballar en aquest projecte i el grup on he estat.
  Ara sé moltes més coses sobre les granotes i damunt amb altres idiomes.

 4. mireia diu:

  Hola, sóc la Mireia de Benifallet

  M’agrada molt aquest projecte perquè m’agrada molt aprendre idiomes nous. És divertit aprendre llengües, siguin les que siguin. Hem de fer un esforç i tenir molt interès.
  Adéu.

 5. Maria Doliu diu:

  El projecte Euromania per a mi ha sigut molt interessant.
  Hem aprés paraules en set llengües romàniques diferents i això ens ha fet veure que s’assemblen molt.
  El treball en grup ha anat molt bé. He aprés a comunicar-me amb els companys i a posar-nos d’acord per decidir el que faríem.
  Adéu.

 6. pau diu:

  Hola, sóc Pau de Benifallet,

  M’ha agradat molt aquest projecte perquè ens hem divertit molt i hem aprés a treballar més en grup i també he aprés moltes paraules noves amb llengües diferents. Quan haguem aprés una mica millor aquestes llengües ens podrem comunicar millor amb gent de diferents països en els nostres viatges tot i que ens hem adonat que en aquestes llengües romàniques hi ha moltíssimes paraules semblants i que podem entendre una mica de què s’està parlant.

  Bona nit.

 7. Sergi diu:

  Hola,
  A mi m’ha agradat molt el projecte Euromania perquè hem parlat amb altres llengües.
  Adéu,
  Sergi

 8. Holly diu:

  A mi m’agrada molt Euromania perquè puc practicar i aprendre paraules amb diferents llengües com l’occità, el romanès, el francès, l’italià i el portuguès.
  Holly

 9. Ivan Gisbert diu:

  Aquest projecte m’ha agradat perquè comparem les llengües romàniques amb la nostra llengua.Llavors he vist que totes s’assemblen una mica. M’agradaria tornar-ho a fer alguna vegada, encara que no sé si podrà ser perquè marxo a l’institut.
  Ivan

 10. Gabi Vrinceanu diu:

  Aquest projecte anomenat EUROMANIA m’ha agradat molt perquè ens ho passem molt bé amb els companys i ens divertim. També aprenem paraules noves, hi ha alguns idiomes que s’assemblem una mica. La meva llengüa preferida és l’italià.

 11. madalina diu:

  Aquest projecte m’ha agradat perquè puc aprendre noves paraules que no coneixo.També m’ha agradat treballar en grup perquè mos ho passem molt bé. La llengua que més m’agrada és el francès.

 12. Andreea Vrinceanu diu:

  A mi m’ha agradat molt fer EUROMANIA perquè he aprés paraules noves del francès, occità, portuguès, etc.
  M’ha agradat fer aquest projecte perquè sóc romanesa i les altres llengües s’assemblen molt a la meva.

 13. isidre cid diu:

  Amb aquest projecte d’ Euromania m’he adonat que és molt interessant treballar llengües molt semblants a la nostra. Quan he vist aquest llibre tan ple de diferents llengües m’he quedat sorprès. Espero repetir-ho l’any vinent.

 14. Pau Cid pegueroles diu:

  Aquest projecte d’EUROMANIA m’ha agradat perquè he treballat amb llengües que mai havia vist abans. També he vist que les paraules assemblen molt .Tot i això, m’ha resultat difícil comprendre alguns exercicis.

 15. Alex diu:

  A mi m’ ha agradat el llibre Euromania perquè apareixien moltes llengües, i també havia sortit la meva llengua, la romanesa. Primer vaig veure tantes llengües que em vaig espantar, però desprès vaig veure que entenia moltes frases i moltes paraules.
  Me n’ alegro que l ‘any que ve continuarem fent Euromania.

 16. Elena Zlatar diu:

  M’ha agradat fer Euromania perquè he treballat en moltes llengües encara que només sabia català, castellà i romanès. A mi el que m’ha sorprès ha sigut les paraules perquè s´escrivien diferent però s´assemblaven. També que en el mateix llibre treballàvem història, tecnologia, matemàtiques, ciències…

 17. alba royo mars diu:

  Aquest projecte d’Euromania m’ha agradat molt perquè he comparat la meva llengua amb les llengües romàniques, llavors he vist que les paraules s’escriuen diferent però s’assemblen. M’he divertit molt.

 18. George Euan Marsh diu:

  Hola, sóc George Euan
  M’ha agradat treballar en grup a Euromania i jo crec que és una manera fantàstica per estudiar noves llengües.

 19. Maria Audi diu:

  Hola, m’ha agradat molt fer aquest projecte perquè he après sobre moltes llengües noves que abans no coneixia. La llengua que m’ha agradat més ha estat l’italià i la més difícil ha estat el Romanès. He treballat molt bé amb tots els meus companys.
  Adéu.

 20. arnau diu:

  Hola
  A mi m’ha agradat molt el projecte de EUROMANIA
  perquè hem après a dir coses en altres llengües que no coneixíem.
  Adéu.

 21. Paul Adrian Buha diu:

  Hola, sóc Paul.
  Ha estat molt divertit contactar amb altres llengües romàniques i poder entendre-les. M’ha agradat bastant fer les activitats en grups i encara més si eren aquelles activitats que hem fet perquè m’han obert la ment encara més a altres idiomes i cultures

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *