PREPAREM UNA FONDUE AMB PINXOS DE FRUITA

Aprofitant que cada mes ens arriba fruita i que estàvem treballant un projecte sobre l’alimentació saludable i la digestió, vam preparar un pinxos de fruita amb fondue de xocolata. Aquest projecte es treballava des de diferents àrees i en l’àrea d’anglès els nens i nenes van preparar la recepta i els ingredients necessaris per a fer aquest berenar. Un cop vam tenir la recepta llesta, vam rentar i tallar totes les fruites i les vam posar en uns pinxos. Llavors vam desfer xocolata i vam anar sucant els nostres pinxos a la xocolata desfeta….mmmm, què bo!!!!!

Mireu com van quedar les cares d’alguns i algunes després de menjar fruita i xocolata!

Aquest article s'ha publicat dins de Què investiguem? i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *