Ja estem a sisè!

Hola!
Enguany a la classe som setze -tretze nois i tres noies- i estem molt contents de poder formar part ja del grup dels més grans del cole! Aquest any, els noms de les classes del grup de grans, van relacionats amb personatges importants de la Mediterrània. Nosaltres ens diem la classe de Dalí.
Per qui no ho sàpiga, Salvador Dalí, va néixer a Figueres, el maig de 1904 i va morir a la mateixa ciutat el gener de 1989. Va ser pintor, decorador i escriptor empordanès, i va ésser un dels principals representants del surrealisme, però també va fer cinema, escultura, moda, joieria i teatre (com a dissenyador de vestuari i com a escenògraf).

 

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *