PUGEM A LA MOLA!

El passat 1 d’abril vam anar d’excursió des de la masia del Dalmau fins a la Mola, pujant per la canal de Santa Agnès. Quina pujada que feia!!!

Aquesta sortida és el punt d’inici del projecte “Què es veu des de la Mola?”, on treballarem l’orientació i el relleu. Abans de fer la sortida, a la classe vam preparar-la i orientar-nos amb mapes del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i amb brúixoles. A més, durant la sortida vam fer alguna parada per orientar-nos.

Abans de pujar a la Mola ens vam aturar per veure un forn d’obra. Vam parar a esmorzar a la cova de Santa Agnès, vam entrar a la cova i vam descobrir qui es creu que vivia abans allà. Una mica més amunt vam parar al Morral del Drac, i ens van explicar la seva llegenda. Quan vam arribar a dalt vam gaudir d’unes vistes espectaculars dels Pirineus, Montserrat, Montseny i els pobles i ciutats de la nostra comarca i d’altres comarques. La taula d’orientació que hi ha al cim de la Mola ens va ajudar a orientar-nos. Després vam entrar a veure l’exposició i l’esglèsia del monestir. Vam dibuixar la façana de l’esglèsia d’estil romànic i després vam dinar. Vam tenir una estoneta per jugar i just abans de baixar vam veure com arribaven pel Camí dels Monjos uns ases ben carregats. En un moment vam ser a baix!

Va ser una sortida cansada però molt bonica i divertida! Ens ho vam passar molt bé!

Aquest article s'ha publicat dins de Entrem i sortim, Què investiguem? i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a PUGEM A LA MOLA!

 1. mare maria diu:

  Soc la mare de la Maria Fernandez
  Quina envetja em doneu,que ve os ho passeu!!!!
  ja va be que es relaxin amb la natura,i agafin forçes per continuar amb las classes
  Un peto i fins a la proxima aventura!

 2. sbolader diu:

  Sí! S’ho passen molt bé! Gràcies pels comentaris a la família de la Maria!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *