EL JORDI BERMEJO VISITA PARÍS

El Jordi Bermejo, durant la setmana blanca, va viatjar a París, França. Allà van visitar la torre Eiffel i el Jordi, amb la seva família, va preparar un presentació digital sobre aquesta torre. El dia que vam veure la presentació digital, va venir la Nuri, la mare del Jordi, i ens va explicar moltes coses sobre la torre Eiffel; ho va explicar molt bé. La presentació digital que van preparar estava molt ben feta! A aquells que no hi han anat, els van entrar ganes d’anar-hi!

A continuació teniu la presentació digital i la música típica que ens van posar.

Aquest article s'ha publicat dins de El nostre racó i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *