T’IMAGINES COM SERAN LES MÀQUINES EN EL FUTUR?

El tema de la setmana cultural d’aquest curs va ser EL FUTUR. Així ens vam començar a imaginar com seria el futur fent unes màscares de Carnestoltes basant-nos en la pel·lícula “Avatar”. En el trailer d’aquesta pel·lícula vam veure que hi havia robots i que algunes màquines havien evolucionat, així que vam començar a imaginar com serien les màquines en el futur.

Primer de tot, vam investigar com són les màquines, les diferències entre una màquina simple i una composta. També vam descobrir com funcionen les màquines i les diferents energies renovables i no renovables. Vam fer una mica d’història amb l’evolució en el temps de les màquines, per així poder imaginar-nos com serien en el futur. Vam fer alguns experiments per deduir i comprovar el funcionament d’algunes màquines, com un elevador de cotxes, i també vam construir algunes màquines com un cotxe eòlic. La sortida a l’exposició “Molles, engranatges i píxels. Tecnologies del joc” també ens va ajudar. Al final, després de buscar informació, llegir, conversar, provar i experimentar, cada grup de treball va fer el disseny d’una màquina del futur i la va construir. Ens van quedar molt xules i molt originals!!!

Ah! I també vam escriure uns contes en el projecte “Exploradors de biblioteques” sobre el futur!

Passarà de veritat tot el què ens vam imaginar del futur? Podrem viatjar amb cotxes o motos voladores? Podrem banyar-nos en una súper piscina amb ascensors i giratòria? Podrem imprimir persones bones amb una mena d’ordinador tàctil?…

A continuació teniu les fotos del treball realitzat i el vídeo de l’exposició de les màquines del futur!

Aquest article s'ha publicat dins de Què investiguem? i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *