ESPECTACLE “CONTES DIBUIXATS”

Ahir dilluns 4 d’abril, vam anar a veure un espectacle promogut per el bibliobús. L’espectacle es diu “Contes dibuixats” i com el nom diu, són uns contes que l’Anna va explicant i el Subi va il·lustrant a la mateixa vegada. Va ser molt xulo perquè l’Anna ho explica molt bé i és molt divertida i també perquè el Subi dibuixa molt i molt bé! Estàvem ben encantats i encantades escoltant els contes i mirant els dibuixos!

Quan van acabar, els vam poder fer preguntes i ens van dir que els contes que havien explicat i dibuixat són contes que han fet ells i que els podem trobar al bibliobús i a les llibreries. Al final, ens van regalar els dibuixos que va fer el Subi!

Veure aquest espectacle ens ha anat molt bé per al projecte que vam fer “Exploradors de biblioteques” perquè hem pogut entendre encara millor la feina que fan els escriptors/es i els il·lustradors/es.

Aquest article s'ha publicat dins de Entrem i sortim i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *