Visita a Ràdio Sabadell

Ahir els alumnes de l’optativa de Revista de l’Institut Sabadell vam visitar Ràdio Sabadell per conèixer de primera mà com és i com funciona la nostra ràdio local.

                                     

Ràdio Sabadell es troba en ple centre de la ciutat, concretament al carrer Doctor Puig, 18. L’edifici on està situada al principi era una casa de senyors, després una escola, i a partir del 2001 ja va passar a ser l’edifici de la ràdio. A partir d’aquell any li van posar el nom de Ràdio Sabadell, i des d’aleshores la podeu sintonitzar al dial 94.6.

Perquè la ràdio arribi a tota la ciutat, hi ha una antena parabòlica a sobre l’edifici i un repetidor al camp petit del Sabadell (Olímpia).

Els periodistes són a la segona planta escrivint els guions i les notícies, en una sala tota plena de taules amb ordinadors. Hi ha la secció d’informatius i la d’esports, que es desplacen sempre amb el primer equip del CE Sabadell per després fer la crònica del partit.

               

Tenen 2 estudis de gravació amb parets de moqueta i terra insonoritzat. Hi ha un llum sobre la porta que indica si estan gravant, si estan en directe o si no hi fan res. Per tant, si està engegat no hi pots entrar.

Al final vam gravar una falca publicitària de Ràdio Sabadell i una noia del nostre grup també va fer un anunci sobre una cursa contra el càncer de mama que organitza la ràdio. Aquí ho pots escoltar:

Ens va semblar una sortida bastant divertida i interessant, i ens agradaria tornar-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà