Coneixes els teus drets

Joc dels drets dels infants
El Joc dels drets és un joc interactiu basat en els principals drets que recull la Convenció dels drets dels infants i la Llei 14/2010, del 27 de maig, dels drets i les oportunitats en la infància i l’adolescència. El joc s’inicia a partir d’una gran il·lustració que amaga un munt de personatges que es presenten de forma animada i darrera dels quals apareix un dret i una explicació del mateix. A mesura que es va navegant pels diferents personatges, es van descobrint nous drets.
Els drets es presenten en dos espais -infants i adolescents- per fer-los entenedors a les seves edats. Per tal d’implicar-los en la difusió dels seus drets, el joc també ofereix la possibilitat de crear una campanya organitzada pels mateixos nois i noies, a partir de les imatges i dels drets que proporciona el mateix joc.

drets infants

Quant a Núria

Recursos per l'escola
Aquest article ha estat publicat en Valors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.