SORTIDA A BARCELONA: VISITA AL PARC GÜELL I LA SAGRADA FAMÍLIA

Dimarts 20 de març els de 4t vam anar a Barcelona a visitar dues obres de l’arquitecte Antoni Gaudí. Durant tot el matí vam fer un recorregut pel Parc Güell, on també hi varem dinar. Després vam poder conèixer la Sagrada Família amb l’ajuda d’un audioguia.

Ens ho vam passar genial!

Ara explica la teva vivència sobre la sortida.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

24 respostes a SORTIDA A BARCELONA: VISITA AL PARC GÜELL I LA SAGRADA FAMÍLIA

 1. Olivia Bagnara Bernat diu:

  Hola a tots!
  El dimarts, quan vam anar al parc Güell em va sorprendre la gent que hi havia al parc, a més a més hi havia gent de països molt diferents com:Xinesos, japonesos, africans…
  El parc el vaig veure més bonic que mai i mira que ja hi he anat forces cops amb els meus avis. Mai havia estat al turó de les tres creus, quan hi vaig pujar al principi em va fer por perquè em va venir com vertigen però al final m’hi vaig acostumar, a l’hora de vaixar del turó també em vaig cagar de por perquè no tenia varana fins una miqueta és abaix, així que em vaig armar de valor i vaig vaixar quasi de culs.
  Em vaig liar una mica amb la fitxa que ens van donar perquè cada dos per tres em queia la goma a terra i llavors anava una mica retrassada amb la fitxa.
  Em va agradar molt la vista que és veia de’s del banc de 250m amb forma de serp, també em va agradar La plaça de les 100 columnes perquè on hi havien d’aver les altres columnes hi havien dibuixos fets amb trencadís molt bonics.
  Aquest cop que he anat amb l’escola m’he fixat amb coses que quan vaig amb els meus avis no m’hi fixo, com per exemple en que no hi han 100 columnes a La plaça de les 100 columnes.
  En el parc hi havia molta natura i molts animals, com: Lloros, gossos que passejaven, gats, i sobre tot coloms que és l’animal que hi ha més a Barcelona.
  En general: tot em va agradar molt.

  A la Sagrada Família m’ho vaig pasar molt bé, però tot em va passar molt rapid. Em va sorprendre que moltes coses representaven la natura, com: Les columnes que representaven troncs d’arbres que al final és dividien en moltes branques i el sostre que eren flors gegants de color blanc.
  Quan vaig entrar a la Sagrada Famíliaem vaig quedar meravellada perquè era gegant.

  • IVANA COROMINAS MIRET diu:

   Olivia m’ha agradat molt el teu comentari, penso que has fet una bona reflexió de la sortida. Felicitats!

  • Sofia diu:

   Hola Olivia.
   La teva vivència m’ha agradat molt perquè expliques molt bé com et senties, les curiositats que vas tenit i les coses de quan eres petita i anaves al Parc Güell.

 2. WALID diu:

  HOLA IVANA I PILAR,M’AGRADAT MOLT ALS VITRALLS SI DE NIT ÈS VEUAN MOLT BÈ.

 3. Asmaá diu:

  Hola Ivana i Pilar,
  El dimarts vam anar a visitar la Sagrada Família i el Parc Güell.
  En el Parc Güell em va agradar la salamandra que que se semblava a un mosaic.
  Em va cridar la atencio com o havien fet amb aquells colors tan vius em feia sentir sorpresa.
  En la Sagrada Família em va encantar aquell teulat que eren uns arbres. Per que no hi havia anat mai i per que em va agradar molt quan hi havia vist el trenquadis de les finrstres.
  Quan vaig a barcelona que de veguades passo per aquell lloc mai em ficso en en el cami que vam passar.
  opinio:em va agradar aquella excurcio i m’agradaria tornar-hi un altre cop!!!!

 4. Guennadi diu:

  Hola,
  A mi em va agradar molt la sortida a Barcelona, el que em va agradar més va ser: el parc gÜell, perquè hi havia moltes escultures , era molt bonic i hi havia molts colors. A mi em va agradar molt la salamandra, el drac de Gaudí. Però la Sagrada Família també em va agradar, sobretot els arbres.

  Adéu.

 5. Miquel diu:

  El dia de la sortida a Barcelona a l’autobus estava nervios perquè no hi havia estat mai a la Sagrada Familia i el Parc Güell, tenia ganes de saber com era. Quan vam arribar al pàrquing del parc güell tot estava ple de autobusos. A dins del parc güell vam esmorzar i també vam espantar els coloms. Al cap d’un estona vam anar a veure el drago o la sargantana, jo em pansava que era mes petita. També vam anar a la plaça de les 100 columnes peró no n’hi havia 100 n’hi havia 86, aquella plaça Gaudi volia que sigues un mercat peró no ho va ser. En el turo de les tres creus hi havia restes preahistoriques ès per aixo que Gaudi va fer una cova. Per mi no s¡ semblava gens ni mica, a dalt de la cova tenia una mica de por perquè era molt alta, però s’ha de reconeixer que la vista era preciosa, des d’alla dalt vam veure el palau-blaugrana. A la plaça de la natura hi havia una serp de 150m, la serp era un banc tot fet de trencadís, el costat de la Lia hi havia una senyora anglesa hi l’hi vam preguntar com es deia i va dir Kagu.

  A la Sagrada Familia des de fora era grandiosa hi havia el naixament de Jesus, els tres Reis…, per dintre no la imaginava aixi, si miraves enlaire veies que les columnes eren arbres i el sostre eren les fulles de color blanc. A les columnes hi havia el nom de persones i un dibuix d’un animal. A la façana de la passió no em va agradar guaire perquè era quan Jesus es moria. En resum la sortida a Barcelona em va encantar m’agradaria tornar hi d’aqui uns anys aixis veure els canvis que a fet.

  • IVANA COROMINAS MIRET diu:

   Molt bé Miquel. Jo també d’aquí a uns anys vull tornar a la Sagrada Família per veure els canvis.

  • Sofia diu:

   Hola Miquel.
   M’ha agradat molt la teva vivència, jo també vull tornar d’aquí a uns anys a la Sagrada Família per veure si els vitralls que no estaven posats quan hi vam anar els han posat.

 6. Lia Batlle Figureas diu:

  Hola a tots!

  Quan vam anar el PARC GÜELL m’ho vaig passar molt bé. Hi havien molts turistes.
  Quan vam anar a la Plaça de la Natura vam seure a un banc que semblava una serp i era molt llarg. En el banc ens vanc trobar una senyora anglesa i li vam preguntar com és deia. Va respondre que es deia Carol. També li vam preguntar si li agradava la pizza i va contestar que no. Després varem pujar al Turó de les 3 Creus. Des de dalt es veia tot Barcelona, la Sagrada Família i la Torre Agbar.

 7. Berta diu:

  Hola Ivana i Pilar,

  PARC GÜELL:
  L’excursió em va semblar molt bé perquè al Parc Güell la ruta la feien les mestres i ho van explicar elles, s’entenia molt bé.
  Quan vam arribar em vaig emocionar molt perquè em sentia com una puça dins d’un immens parc.
  Les figures que Antoni Gaudí va dissenyar no m’esperava que seguessin tan ven treballades i originals, i utilitza combinacions de colors molt vius.
  La tècnica del trencadís em va semblar molt original i la persona que col•locava les peces havia de tenir molta paciència perquè si posava una peça malament havia de tornar a començar.

  SAGRADA FAMÍLIA:
  Quan vam arribar em vaig emocionar molt perquè els decorats que havia dissenyat Antoni Gaudí, els havien enganxat unes persones que havien de tenir molta paciència.
  Quan vaig veure aquella basílica tant gran em vaig impressionar molt.
  Per dins estava acabada però per fora encara l’estaven construint.

 8. Sofia diu:

  LA MEVA VIVÈNCIA DE BARCELONA
  Hola Ivana i Txell, ara us explicaré la meva vivència de Barcelona:
  PARC GÜELL

  Quan vam entrar al Parc Güell vaig veure que era molt més gran del que em pensava!

  Tot era ple de colors vius i de natura.

  Em sentia lliure, contenta i em va agradar molt veure totes les coses que els meus pares m’havien explicat quan hi havia anat.

  Tenia la sensació de que totes les coses que veiem eren encara més maques cada vegada.

  Quasi tots els llocs que anàvem a visitar estaven fets de trencadís cosa que sempre he vist als llibres i no amb els meus propis ulls.

  A l’entrada principal, tot era preciós i quan vaig veure la sargantana feta de trencadís vaig recordar de que els meus pares m’havien dit que era el símbol del Parc.

  Quan vam anar a la Plaça de les cent columnes no em creia que n’hi haguessin cent perquè a simple vista ja es veu.

  Els mosaics que estaven al lloc on no hi ha les columnes que falten, eren preciosos! De molts colors vius i tots eren total ment diferents. Hi havien 86 columnes i 14 mosaics.
  Els mosaics em recorden a les mandales que jo feia quan era petita.

  Quan érem al banc de la forma d’una serp, vaig veure que hi havia moltíssima gent estrangera i en un moment va venir una senyora i em va preguntar: – cara grande di pedra? -, no se en quin idioma parlava però em penso que em va dir que buscava la sargantana de l’entrada principal perquè té una cara gran de pedra. El cas és que li vaig dir que estava el lloc que ella buscava estava a baix perquè el banc està a sobre de la Plaça de les cent columnes i l’entrada principal al seu costat.

  Al Turó de les Tres Creus m’ho vaig passar molt bé perquè des d’allà dalt es veia una part de Barcelona, l’Olivia em va explicar a on vivia i ho vaig veure.

  Al Parc Güell m’ho vaig passar genial perquè mai hi havia anat i em va encantar!!!

  SAGRADA FAMÍLIA

  A la Sagrada Família tot era preciós!

  Era la primera vegada que la vaig veure amb els meus propis ulls.

  Em va encuriosir allò que va dir l’audioguia que a la façana del naixement de Jesús, l’estàtua de bronze mesurava 5m. d’alçada perquè des d’on érem nosaltres no ho semblava.

  Quan vam entrar a dins de la Sagrada Família era molt gran.

  Em sentia contenta, alegre, feliç perquè sempre vaig pensar que mai arribaria el dia que hi pogués anar.

  Hi havia molta gent estrangera i el que més hi havia eren xinesos que a tota hora feien fotos.

  El sostre era preciós i a més a més fins que l’audioguia va dir que eren arbres amb flors, vaig saber el que era.

  M’hauria agradat molt haver pogut pujar a les torres però no es podia. En un moment em vaig posar a pensar amb el que va dir l’Ivana que les escales de les torres eren molt estretes, m’imaginava a tothom allà fent fila un per un i tots emocionats perquè hi pujàvem.

  Els vitralls eren de molts colors i n’hi havia que encara no estaven posats.

  La Sagrada Família em va encantar perquè mai hi havia anat i el dia que hi torni recordaré aquesta excursió!

  En general l’excursió a Barcelona m’ha encantat i he après moltes coses. Sempre recordaré aquest dia!!!

 9. Martí diu:

  Hola Ivana i Pilar,
  sóc en Martí.
  La sortida em va agradar molt.

  PARC GÜELL

  En el Parc Güell em semblaba que la serp (banc) era tou com s’hi fos una serp de veritat. Mentre estava segut en el banc vaig mirar en baix i em va venir una mica de vertigen, em semblaba que queia, però després va venir la Txell i em va preguntar si escoltava. La sergantana era molt grosa i lluent perquè estava feta de vitralls molt petits i quan la vaig tocar em va semblar que es movia.

  SAGRADA FAMILIA

  A la Sagrada Familia em va agrada molt l’audio guia, no em va passar res interessant l’unic que em va pasar va ser que el principi no sabia perquè se’m tencava l’audio guia i se m’obria quan ell volia, el final vaig veure que l’Ivana tenia un audio guia que els controlava tots. Quan vam sortir per anar a la part de redera estava ben perdut per 2 coses la 1 és que em deien que hi havia 8 torres i jo només en veia 4. La segona cosa és que l’audio guia me deia que mires a un lloc i jo mirava l’altre.

  COSES QUE EM VAN AGRADAR DE LA SORTIDA

  Mentre anava a l’autobus hi havia a davant de tot un gos que semblaba que balles el ritme de la música. A la Sagrada família em van agradar molt les columnes que el tronc era d’arbre i les fulles eren de palmera.

 10. Biel Frigola diu:

  Hola Ivana i Pilar,

  Al dia que vam anar a Barcelona em vaig emocionar perquè no havia vist mai la
  Sagrada Família. Quan anàvem amb autobús em pensava que m’adormiria però com que hi havia tan de xivarri més la musica era impossible.
  Quan vam arribar i vam veure la policia molts van cridar,quan vam baixar vam agafar les motxilles vaig trobar que m’ha sa havia vessat l’aigua i vaig mollar moltes maletes i allò va ser un gran desastre.
  Quan vam anar cap a la Sagrada Família vaig anar a davant de autobús amb en Martí i vam veure un gos que movia el cap i feia molta gracia.
  Quan vam anar a la Sagrada Família ens van dir que no teníem àudio guia i el final ens en van donar els àudio guia,a la Sagrada Família jo em pensava que els bancs serien com la església però nomes eren cadires plegables.
  Quan tornaven en Miquel,la Laia,la Olivia i jo volíem arribar tard per no anar a musica.
  En resum la sortida va ser fantàstica!

 11. roger diu:

  Aquesta es la meva vivència a Barcelona:

  En el Parc Güell en va agradar molt per la plaça de les 100 columnes perquè ens van explicar que adins de cada columna hi ha unes canals que serveixen per recollir l´aigua de la pluja i va a parar adins d´un diposit , aquesta aigua la fan servir per la font de la sergantana.
  A la Sagrada Familia ens van explicar que en Gaudi no li agradava les coses rectes com les columnes que semblaven troncs d´arbres i el sostre estava pintat com les fulles .

  Em va agradar molt la excurcio.

 12. Laia diu:

  SORTIDA A BARCELONA

  Ivana, Pilar i Txell, ara us explicaré com em vaig sentir a Barcelona.
  El camí a Barcelona se’m va fer llarg i se’m van adormir les cames, però quan vaig veure per primer cop en ma vida el Parc Güell ja no em feia mal res.
  El Parc Güell em va agradar molt però quan vaig veure tanta gent vaig pensar: aquet parc no es gens tranquil amb tant de xivarri.
  I era ben cert, tothom feia un escàndol!
  El turo de les Tres Creus en veure’l per baix em va agradar, però quan pujava agafada de la barana, auuuuuuu!!! Em vaig clavar una pedra punxeguda. Quan vaig arribar a dalt de tot vaig pensar que eren boniques les vistes de Barcelona, però vaig agafar una mica de por, el vent que feia em podia bolcar.
  Quan baixava em va fer més por que quan pujava perquè la barana era lluny i les primeres escales estaven malt fetes.
  La Sagrada Família em va encantar. És preciosa i m’agradaria tornar-hi una altra vegada.
  Però el que no em va agradar va ser que quan estàvem a fora escoltant amb l’autoguiat no es sentia gaire bé perquè la gent que estava a fora cridava molt!

  En sortir m’anava preguntant què m’agradava més: el Parc Güell o la Sagrada Família? I m’agraden tots dos igual.

 13. sheila diu:

  A la sortida m’ho vaig passar molt bé, estava molt il·lusionada i em van agradar molt els vitralls que hi havien a la Sagrada Familia, i les formes que tenia a fora. Sobretot em va agradar portar audio guies. Em va encantar l’ excursió!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *