COLÒNIES MAS SURO

Una cosa que em va sorprendre vam ser els animals. Hi havia: tres cavalls, ovelles grans i de petites, burros, galls i gallines, ànecs, una oca i porcs vietnemites.Laia

Quan vam anar a la font de la Torre, vam caminar molt, em vaig cansar i no podia caminar. Walid

Vam estar quatre hores caminant, però de mica en mica ens anàvem parant, a l’arribar a les gorgues ens van treure la roba i ens vam banyar. Júlia

Hi havia cinc gorgues, totes fredes i una de calenta. Tothom anava a una que podien posar el cap. Lia

Em va agradar molt banyar-me a les gorgues tot i que l’aigua estava molt freda; cada dia pujàvem a l’alzina surera, va ser molt divertit! Al voltant de la casa hi havia molts espàrrecs i va ser molt divertit anar a buscar-ne amb la Julia. Em van trobar uns cent cinquanta. Sofía

Quan vam arribar estava molt cansat i em feien molt de mal els peus, però quan em vaig posar a l’aigua em vaig congelar! Roger

Vam tornar molts contents de la font de la Torre i va valdra la pena caminar tanta estona. Berta.

Quan vam ser a les gorgues ens vam treure la roba, menys els calçotets, 1, 2, 3… a l’aigua! Ens vam mullar tot el cos, de cap a peus. M’ho vaig passar molt bé! Miquel

Em va agradar que hi haguessin animals a la casa de colònies i també banyar-me a les gorgues, encara que quan vaig arribar a casa estava costipada. Sheyla.

Després de sopar tothom va fer el ball i em va agradar moltíssim aquell dia. M’ho vaig passar molt bé! Biel Feliu

L’últim dia, se’n va acudir fer la bestiesa de pujar a un arbre per un lloc que em feia por. Doncs, resulta que al quart intent de pujar-hi, quan ja estava a punt d’aconseguir-ho, els braços em van relliscar i vaig caurte d’esquenes. Olivia

Quan vam anar a les gorgues, només de pensar que eren quatre hores, ja em desmaiava, però van passar ràpid. Quan tornàvem estava molt cansat com un “zombi” i, per això me’n vaig anar de pet cap a la tenda a descansar. Martí.

Quan vaig entrar a l casa de colònies, vaig veure que era molt gran i a fora estava ple de caques d’ovelles. Vaig poder tocar un cavall. Asmaà

Aquest article ha estat publicat en Vivències. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *