UNA CARTA PER A LA GUIDA

Hola,Guida sóc la Eli.Com estàs?Et vaig veure al carnaval de l’escola.Hara et diré de que anavem tots els cursos. Els de p.3 anven de charleston,p.4 de la Polca,p.5 de samba,primer de sevillanas,segon de rumba,tercer de country,quart de negres,cinquè de hiphop hi hara arriben nosaltres els de sisè que vem anar de rock.Les parellas del ball les vem ascollir nosaltres jo vaig elegir el Julen i algunes parelles eren la Mireia amb L’Alex .ect.Les piruetas les teniem que inventar nosaltres.I així o vem fe.El Julen i jo ens vem posar a practicar les piruetas quan L’Oscar i L’Elena u van dir.Com el tros de les pirueta era bastant cur no vam poder fe totes.Quan va arribar el dia jo estava una mica nerviosa per sinó venia la meva parella de ball,també si ha l’hora de fer les piruetas es trencava la disfressa però no va pasar res al ho contrari va sortir de maravella.Ha mi m’ha agradat molt aquest carnaval hi ha tu? Ha parset aquest any ens graduem i fem el musical de GRESE a mi m’agrada molt la graduació!!!!!!!!!!
ADEU GUIDA FINS UN ALTRE!!!!!!!!!!!!! ELISABET DE SISÈ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà