La cançó que vull dedicar (Laura Puchades)

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/krdx6j2j8Fc" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Jo dedico la canço LUCKY LUCKY a totes les persones que estimo: les meves amigues, professores, la senyoreta Guida, la meva família, etc…..

La dedico perquè aquesta cançó vol dir afortunada, per aquest motiu la dedico perque sóc afortunada perquè tinc moltes amigues, entre elles: la ROCIO, LAIA C., LAIA B………………. lesGuida, Carmen, Sara…… la meva família: germana, pare, mare, avis…………. a tothom, els amics: Lluís, Francesc, Àlex…………… a tothom els hi vull agrair molt, són els meus amics profes:

DEDICADA PER: LAURA PUCHADES

7 thoughts on “La cançó que vull dedicar (Laura Puchades)

  1. LAURA PUCHADES GUTIERREZ

    Hola Guida aquestes són les falte sorregides , moltes gràcies no sabia com coregir-las Jo,profesores,Guida,família, ,perquè,cançor,motiu,perquè,les,Gida,Carmen,Sara,família,Francesc,LLuis,Alex,a agrair,són LAURA PUCHADES

  2. LAURA PUCHADES GUTIERREZ

    Hola m’he oblidat de vota una canço en castallà ,la canço que jo votu es :me muero,de la quinta estación LAURA PUCHADES

  3. Laura Puchades Gutiérrez

    Hola Guida vull corregir les faltes que hem queden:cançó,professores.LAURA PUCHADES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà