LA BIOGRAFIA VERTADERA D’A.GUERRERO

Aquesta és la biografia d’un mecànic de barri. El seu nom era ALEX GUERRERO XANTAL. Nascut el 27 de desembre de 1.997, a la ciutat de Barcelona. Els primers estudis els va realitzar a l’escola IMMACULADA CONCEPCIÓ d’Horta. Una vegada acabats els estudis fins a batxillerat, va continuar a un grau superior de Formacio Professional a l’escola industrial de mecànica.

Va estar uns anys fent pràctiques, a la mateixa escola i després va montar el seu propi taller mecànic, en el seu barri de tota la vida, “El Carmel”. Es va casar, i va tenir dos fills, que avui en dia continuen el negoci familiar. Va morir el 2.100, i li van fer un homenatge pel seu centenari.

A.Guerrero.

3 thoughts on “LA BIOGRAFIA VERTADERA D’A.GUERRERO

 1. Guida

  Ja, ja, ja…. què riure…. així que tens dues vides? Aquesta, tot i ser la vertadera, és tan original com la fantàstica.

 2. Optimus prime Post author

  Guida,sento les faltes pero el teclat no funciona be.
  No puc posar ni accents,ni apostrofs.

 3. Guida

  Alaaaaa, sí que me sap greu. Uffff, quina ràbia que te deu fer……Ja me semblava estrany a mi. Així no et preocupis. Has fet dos bons escrits. Estan ben construits i són originals. Felicitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà