La meva biografia (Marcel, 6èB)

Hola, em dic Tomàs Ditet. Estic al final de la vida i aquesta és la meva biografia en 7 línies.

Als 5 anys ja era tot un geni. Vaig construir un robot que feia tot el que volgués i si no podia l’actualitzava. Quan va estar acabat tenia un pes d’una tona. Quan em vaig graduar a la universitat vaig treballar de maquinista i vaig inventar el microones i també la torradora. Als 65 anys em vaig jubilar i em vaig tornar idiota. No sabia fer servir el microones i la torradora em cremava la barba. La biografia l’està escrivint el meu besnét. Ara us di adéu, graci….

One thought on “La meva biografia (Marcel, 6èB)

 1. Astrid

  Dear Marcel,
  I liked your story very much.
  I think that you could be a good writer.
  Good luck!

  Astrid

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà