La meva dedicatòria

Hola, sóc la Laia Cuesta i vull dedicar la cançó de Hannah Montana:true friend,a la meva amiga Laura Puchades, perquè cada vegada que escolto aquesta cançó m’enrecordo d’ella. Ens coneixem desde que anàvem a la guarderia i de mica en mica s’ha anat convertint en la meva millor amiga, i en una persona a la cual jo estimo molt.

Vull dedicar la cançó de Joan Manuel Serrat: Paraules d’amor,a la meva mare que li agrada molt i que cada cop que l’escolta se li posen els pèls de punta i es posa molt tendre.

[kml_flashembed movie="http://www.goear.com/files/localplayer.swf" width="366" height="75" fvars="file=501a0cb" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/5ZnjUd3AykA" width="425" height="350" wmode="transparent" /]I també vull dedicar-li la cançó: Money for nothing dels Dire Straits al meu pare que es torna una miqueta boig quan l’escolta,es posa a ballar i fa com que toca una guitarra. A casa ens agrada molt la música i a vegades aprofitem el diumenge per fer un karaoke tots tres.

Laia Cuesta

3 thoughts on “La meva dedicatòria

 1. Carmen Gutiérrez

  laia, les dues cançons són molt maques, també m’agraden molt

 2. Guida

  M’ha agradat aquest escrit perquè és franc i perquè ens permets conèixer millor la teva vida en família. Què bé que us ho passeu!!!

  Guida

 3. Laia Cuesta

  Hola Guida,la meva correcció és:
  anavem-anàvem
  possen-posen
  possa-posa
  canço-cançó
  possa-posa
  LAIA CUESTA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà