Els genis neixen o es fan?

Avui hem posat el comú el que havíem investigat sobre la vida de Beethoven. Hem sabut que quan era petit son pare el fermava al banquet del piano i el feia estudiar tota la nit perquè volia que fos un geni com Mozart. Tant ell com Vivaldi i Mozart tenien pares músics que es van preocupar molt per educar-los musicalment.

Hem discutit a veure si els nens prodigis neixen essent-ho o hi tornen per l’educació. La majoria opinava que l´educació pesa més. El Francesc ha dit que un tennista no neix sabent manejar una raqueta, ni un violinista un violí. I l’Àlex que tot era concentrar-se en un únic tema o assignatura. Quan estava a punt de sonar la campana na Lorena ha demanat vam si un geni por tornar normal o al revés i ho hem deixat pel proper dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà