El nostre llibre preferit (Santi i Víctor, 5è B)

harry.jpg

Hola. Ens diem Santi i Víctor. Som de l’escola IC Horta-BCN. En Víctor s´ha llegit tots els llibres de Harry Potter menys el setè, Harry Potter i les relíquies de la Mort; i jo en Santi m´he llegit tots els llibres(o almenys me’ls han llegit). A nosaltres ens ha agradat molt, i pensem, que J. K. Rowling hauria de continuar escrivint llibres de Harry Potter.

Noraltres li posariem un excel·lent perquè ens ha agradat molt. El llibre que més ens ha agradat ha estat l’últim (Les relíquies de la mort) perquè és molt emocionant. El final és una mica trist però acaba bé… i ja no us dono més pistes.

Al Víctor el llibre que més li ha agradat és H.P. i el Calze de Foc perquè passen moltes coses inesperades i interessant i hi ha proves.

Santi i Víctor.

3 thoughts on “El nostre llibre preferit (Santi i Víctor, 5è B)

 1. Carlos

  ¡Vaya, Santi y Víctor! Lo cierto es que habéis despertado en mi unas irrefrenables ansias por leerme el último libro de Harry Potter…

  Mi más sincera enhorabuena por vuestra afición a la lectura y porque queráis compartir ésta con el ancho y largo mundo.

  De parte de los futuros lectores de Harry Potter, ¡muchas gracias!

  Firmado: Un anónimo no tan anónimo admirador.

 2. xmc

  o sóc el Xavi de 5è b i voldria comentar una cosa: no m’he llegit molts llibres sol el 1, 2 i el 3 però els altres no m’ha dit la meva mare que estàn molt bé jo us posaria un 9

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà