Com perdre un concurs de relats?

1

Pensa que no tens cap possibilitat de guanyar i que per tant no cal esforçar.se. Abans de començar no pensis en la història. Escriu el que te vengui primer al cap. No t’entussiasmis. Estaries llest.

2

No t’hi matis en pensar la primera frase. Si posessis una primera frase molt bona podries guanyar. Alerta. Si vols perdre, comença sense paraules noves ni adjectius brillants. No se t’ocorri fer un inici com aquest de la LAURA GARCERAN: Un dia va sortir al seu jardí, com sempre, despentinat i amb la roba atrotinada. S’acabava d’aixecar del llit. De cop i volta va passar una noia davant de la seva casa parlant amb les seves amigues…..En Sergi, que tenia 13 anys, se la va quedar mirant mentre passava”

3

Abandona els fils que has començat a desentrellar i comença’n de nous.

4

Repeteix paraules, expressions o connectors. O bé no n’empris cap, ni comes ni punts… Exemple: vaig anar a la platja va venir un gos em va mossegar. Com diu l’Eloy: recorda d’empitjorar la teva ortografia tot el que puguis fent servir b on hi ha v, sense h, ni accents, g-j,…

No facis final. Fer un final sorprenent porta directament a la victòria.

2 thoughts on “Com perdre un concurs de relats?

  1. Eloy

    Fantàstiques instruccions, Laura. I millor encara, si no fas servir connectors, ni comes ni punts tens més possibilitats de no guanyar. Recorda també d’empitjorar la teva ortografia tot el que puguis fent servir b on hi ha v, sense h, ni accents, g-j,…
    Segur que no guanyes el premi 😉

  2. Guida Post author

    Hi afegirem els teus consells, Eloy. La Laura és l’autora del text en negreta, que forma part d’un relat d’amor excepcional que publicarà la setmana que ve. Aquests dies han rebut les cartes de l´edu365 i estan aprenent a publicar. Així que anirem ampliant les instruccions. I potser qualque dia fem un concurs del pitjor relat possible. L´únic inconvenient és hi hauríem d’afegir l’adjectiu intel·ligible.
    Guida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà