UNICORNS (Dibuix i text: Ainoa Barrallo, 6èB)

unicorni.jpg 

Com són?

L’unicorn és l’ésser fantàstic més conegut del món.Tots els animals l’estimen, perquè és una de les criatures més afectuoses de la terra.Tot ell és blanc com la neu. La seva bellessa i elegància són incomparables. Posseeix un tret físic que el caracteritza: la banya llarga i punxeguda, en forma d’espiral, que li creix al mig del front.

On viuen? 

Diuen que, d’unicorns, se’n veuen principalment als boscos de dos  continents: Europa i Àsia. L’Índia és el país on es troben  més sovint.

Quines són les seves qualitats? 

Té una vista molt aguda, i pot veure allò que no veu cap altra criatura. A més, pot mirar directament al sol sense quedar enlluernat. La seva “màgia” es troba a la seva banya. La virtut més singular de l’unicorn és la seva capacitat d’entrar en els nostres somnis i parlar-nos a través d’aquestes visions.Quan somniem,  si estem atents, és possible que se’ns aparegui un unicorn i tinguem el privilegi únic de poder contemplar-lo. És només un somni…

AINOA BARRALLO SÀNCHEZ, 6èB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà