ÈXIT DE LA IV FIRA PORTEM LA CIÈNCIA AL CARRER

Amb una Plaça Nova plena de gom a gom , l’alumnat del Baix Penedès ens ha fet gaudir de la ciència explicant-nos projectes d’astronomia, programació i robòtica, sostenibilitat, física, química… Un plaer sentir-los i veure com ens presentaven les seves experiències amb el suport del professorat que els acompanyava.

Ha estat una Fira internivells amb participació  de primària i secundària. Aixímateix els visitants podien inscriure’s al Museu Deu a visitar el Planetari d’explora 360 que estava allí instal.lat 

o participar del Repte Experimenta , el taller que des de l’expertesa, professionals de la URV ens van compartir.

Molts visitants van poder passar per la taula amb el seu passaport EDUNAUTA i confirmar la Fira Portem la ciència al Carrer com una activitat educativa més per gaudir dins del Pla Educatiu d’Entorn del Vendrell.

L’edició d’enguany de la Fira va comptar amb voluntaris com l’ambaixador #STEAMcat Enric Bolaño, un dels fundadors de la Fira en Josep Borrut i en Paco Fernández professor de Tecnologia de l’Ins Coster de la Torre.

Durant la visita també hi va haver una alta participació de visitants que acudien a la taula de l’organització amb el passaport científic omplert de segells que a cada centre els hi posaven un cop assistien a l’explicació i comprovaven o manipulaven l’experiència. A més d’aconseguir un obsequi, entre aquests passaports científics es van sortejar  6 lots que consistien amb bossa i una joguina científica del nostre esponsor OPITEC.

 

Els i les guanyadores van ser contactats telefònicament el mateix dissabte en acabar la Fira.Aquí podeu veure una de les afortunades

Des de l’equip organitzador , agrair a tothom, professorat , alumnat i famílies el suport perquè segueixi creixent la Fira de la Ciència al Baix Penedès.

La rtvev va recollir l’esdeveniment a la següent notícia:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *