Preguntes freqüents

  • QUAN I ON TINDRÀ LLOC LA VI EDICIÓ DE LA FIRA “PORTEM LA CIÈNCIA AL CARRER”? Dissabte 11 de maig de 2024 de 17h a 20h a la Plaça Nova del Vendrell.
  • COM S’INICIA LA FIRA PORTEM LA CIÈNCIA AL CARRER? A les 17 h tenim previst fer la inauguració de la fira amb unes paraules a càrrec de  Rosa Maria Mercè Recasens, que ha rebut la 12 edició del premi Teresina Martorell  del Vendrell per part de la Regidoria de Feminismes de l’Ajuntament del Vendrell. Aquesta inauguració es realitzarà en un petit escenari que es muntarà al costat de la font que hi ha a la Plaça Nova del Vendrell.
  • COM PUC SABER QUINS CENTRES PARTICIPEN I AMB QUINES EXPERIÈNCIES? Anem actualitzant la informació al bloc de la fira I Podeu consultar el programa en aquest enllaç.
  • A QUINA HORA PODEM ARRIBAR ELS CENTRES EDUCATIUS EXPOSITORS? La fira comença a les 17 h del dissabte 11 de maig, l’equip organitzador hem quedat a les 15:45 h per muntar les taules. Entre les 16,30 h i les 17 h tenim previst que arribeu els centres a la Plaça Nova del Vendrell.
  • PODEM DESCARREGAR A LA MATEIXA PLAÇA SI VENIM AMB COTXE? No. El carrer que dona accés a la plaça en cotxe estarà tallat amb una tanca i només es podrà accedir a peu entre les 16:30 i les 17 h. A les 17 h a part de la tanca també hi haurà parades dels centres educatius al carrer d’accés i una ambulància que tallarà la circulació. [plànol on està indicada la zona d’aparcament al costat de la riera i la zona de càrrega i descàrrega de la fira].
  •  QUÈ FEM ELS DOCENTS I ALUMNAT EXPOSITOR EN ARRIBAR A LA PLAÇA? Haureu d’anar a la taula de l’organització i us donarem una bossa per al vostre centre amb diplomes, xapes, passaports científics, gomets i obsequis i ja podeu anar muntant la parada.
  • QUÈ VOL DIR “PASSAPORT CIENTÍFIC”? Aquest any tornem a fer un petit joc per motivar la visita i la participació activa del públic, es tracta del passaport científic. A la taula de l’organització facilitarem passaports científics al públic de la fira (que també poden ser els vostres alumnes expositors que visiten la fira quan no estiguin exposant). Amb el passaport el públic haurà d’acudir a les parades i  superar les preguntes/experiments  per aconseguir que els marquin el passaport. Com més parades visitin i facin l’activitat proposada, més possibilitats d’omplir-lo.  Les persones que portin el passaport emplenat amb gomets podran recollir una sorpresa científica a la taula de l’organització i podran participar en un sorteig que farem en acabar la fira.
  • NOMÉS PODEN VISITAR LA FIRA L’ALUMNAT INSCRIT ? No, la fira està oberta a tothom. Podeu convidar també a altres companys del  centre o amistats a visitar la fira amb les seves famílies. [Adjuntem el cartell ACTUALITZAT per tal que el pugueu imprimir i posar al taulell d’anuncis del centre].
  • PODEM TENIR A LA NOSTRA PARADA CONNNEXIÓ ELÈCTRICA? L’organització posarà dos punts de connexió elèctrica amb uns allargadors, els centres que heu demanat connexió elèctrica cal que porteu un allargador del centre per poder connectar-vos a aquests punts.
  • A QUINA HORA ACABA LA FIRA? A les 20:00h s’han de començar a recollir les parades.