La IV Fira de la Ciència al Carrer està a punt!

Durant aquesta setmana, alumnat i professorat enllesteixen els darrers detalls perquè dissabte 7 de maig ens puguem trobar tots a la Plaça Nova a celebrar una nova Jornada de Ciència.

Famílies i visitants en general podran conéixer  a partir de les 17:00 els experiments i experiències que ens presentarà l’alumnat d’una mostra prou representativa i variada dels centres del Baix Penedès.

En aquesta edició participen l’Escola Pau Casals (El Vendrell), l’Escola Àngel guimerà (El Vendrell), el Col.legi Sagrat Cor (El Vendrell), Escola Els Quatre Vents (Sant Jaume dels Domenys), Escola Marta Mata (El Vendrell), Institut Mediterrània (El Vendrell). ZER Els Ceps (Bonastre i Masllorenç), l’IE Àngel de Tobies (El Vendrell), l’Institut de l’Arboç (L’Arboç), l’ Institut Baix Penedès (El Vendrell) i l’Escola La Parellada (Santa Oliva).

Gaudirem d’una experiència 360 al Planetari instal.lat al Museu Deu . “Misteris del Sistema Solar ” ens permetrà conéixer més del nostre Sistema Solar. Podrem gaudir-la com activitat gratuïta i oberta a les famílies .

Recordeu que participants i visitants tindreu un passaport científic per poder passar pels stands i aconseguir en acabar una sorpresa científica!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *