TREBALL ESCRIPTOR

. Hem participat al Certamen Literari ZER El Francolí: Tots i hem participat i hem escrit el nostre poema. Els voleu llegir? Visiteu els blocs de: Júlia, Marc, Sohaib, Gerarg, Maciek, Ikram, Iris. El 2n Premi de Cicle Superior concedit per la ZER ha estat per: Júlia Carrasco, amb el poema “Piscina”

p4200082.JPG

L’estil utilitzat per aquest poema va ser L’Acròstic:

P

I

S

C

I

N

A

 


 .També hem fet d’altres poemes per Sant Jordi que les hem penjat cadascú al seu bloc: Gerard, Ikram, Iris, Júlia, Maciek, Marc, Sohaib.

. Hem participat a un altre Concurs Literari El Caliu (Vila-rodona): El 2n Premi de Cicle Superior: Sohaib Iharrouten, amb el conte La Girafa que tenia el coll petit i ho va arreglar”.

p4300145.JPG

En aquest acte vam poder escoltar l’escriptor Aleix Cort, qui ens va explicar d’on havia tret la inspeiració per escriure alguns dels seus contes i llibres, en especial  els del Tonet ” la màgia, però, no hauria acabat de convertir-se en realitat —ni la realitat no hauria acabat de convertir-se en màgia— si l’autor no hagués coincidit amb la il·lustradora Tònia R. Álvarez”.

També ens va acompanyar i divertir molt va ser la contacontes Carme González, qui, obring un gran i misteriós bagul de color verd, va treure de dins una bonica història de princesa, rei idran, però a la Xina mil·lenària!

I és que l’abril ha estat un mes molt fructífer per als llops, la primavera ens ha afectat, el bon temps, les roses, Sant Jordi… ens ha deixat un bon regust de boca per a la literatura!

Voleu llegir totes les històries? Consulteu els blocs de: GerardIkram, Júlia, Marc, Iris,

. Finalment hem participat a l’acte de commemoració de l’aniversari de la Creu Roja de Valls, amb uns contes de temàtica lliure on la Creu Roja intervingui amb una obra social d’ajuda als altres.

Si els voleu llegir, aneu a: Marc, Júlia, Maciek, Gery, Sohaib, Iris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *