Famílies

Aquestes són les activitats que fem amb la col·laboració de les famílies de l’escola:

A Cicle Inicial

Cada setmana un nen o nena de la classe se’n porta a casa la bossa de la mascota d’anglès, que es diu “Bobby”. Es tracta d’una titella que els acompanya a l’aprenentatge d’aquesta llengua.

Juntament amb el Boby , hi ha un llibre i algunes tarjetes de vocabulari per pràcticar a casa. La canalla també es fa fotos amb el Bobby i escriuen comentaris a la llibreta que després el nen o la nena ensenyen a la resta de la classe.

És una activitat molt engrescadora que a la canalla d’aquesta edad els hi agrada molt.

Gràcies per col·laborar.

A Cicle Mitja 

Cada setmana un nen o nena de la classe s’en porta a casa seva la “English bag” .

Dins de la bossa hi ha material de l’aula d’anglès perquè la vostra canalla pugui fer-la servir a casa. Durant aquest temps el vostre fill o filla haurà de llegir el llibre acompanyat del Cd. També es poden fer les activitats de comprensió lectora per a les quals es prega que, si us plau, feu servir les fotocopies. Passada la setmana s’ha de tornar la carpeta a la mestra d’anglès per poder-la passar a un altre company/a.

Dins la bossa hi trobareu:

Un joc.
Dos llibres.
Una llibreta.
Un pòster amb l’alfabet en anglès.
Cada un d’aquests elements està pensat per treballar les diferents habilitats que necessitem per ser competencials en llengua anglesa. Esperem que entre tots i totes tinguem cura del material, i retornem tot en el mateix estat en que ens l’hem trobat el primer dia; per tal que tots i totes en podem gaudir.

Gràcies per la vostra col·laboració. Ens agradaria que ens féssiu arribar els vostres comentaris a la llibreta que adjuntem.