Meteorologia personal

Seu confortablement. Tanca els ulls o acluca’ls una mica, com et vingui de gust. Dedica’t a descobrir tranquil.lament com et sents. Quin temps fa dins teu? Et sents relaxat? Hi fa sol, al teu interior? O et sents com quan està núvol o plou? Potser hi ha una tempesta. Què observes? Sense reflexionar, deixes entrar el pronòstic del temps que correspon al que sents en aquest moment. I quan estàs ben segur del que sents ara, deixes estar les coses tal com són… No has de voler sentir una altra cosa o canviar el que hi ha. De la mateixa manera que no pots canviar el temps que fa a fora, tampoc no pots canviar el que fa en el teu interior.

Queda’t un moment a prop del que sents. Pares atenció, amb placidesa i curiositat, als núvols, al cel clar o al xàfec que s’aproxima… No pots canviar el teu humor de sobte. Però, en un altre moment del dia, el temps haurà canviat…

Ara per ara, hi ha el que hi ha. I està bé. Els sentiments canvien, canvien tots sols.

Eline Snel, Tranquils i atents com una granota

Si voleu, també el podeu escoltar:

I en el document Metereologia personal trobareu la proposta didàctica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *