Rosa M. Pujol, Degana Ciències de l’Educació (UAB)

100_9151.JPG Isabel H. saludant a la Dra. Rosa M. Pujol, Degana de Ciències de l’Educació de la UAB.

100_9251.JPG

 

POU DE GLAÇ

100_9123.JPG

Isabel H. amb una panoràmica des de la Casa Nova de l’Obac.

100_9111.JPG

Casa Nova de l’Obac i Cartell Commemoratiu del 25è aniversari del Programa Coneguem els nostres Parcs.25 anys del Programa Escolar:” Coneguem els nostres Parcs Naturals”

El dia 29 de novembre de 2008 s’ha celebrat una trobada per commemorar els 25 anys del programa al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el primer Parc Natural que van visitar els escolars; l’acte ha consistit en una trobada de tècnics municipals, mestres, representants de la Diputació de Barcelona  i altres persones que han tingut relació amb el programa. L’acte s’ha celebrat  a la Casanova de l’Obac i s’ha realitzt un itinerari fins a la casa vella de l’Obac i un pou de glaç  per als assistents a l’acte.

El programa s’estructura en dues fases; la primera activitat es fa a l’aula per introduir els aspectes relacionats amb el programa, i la segona fase és la sortida al Parc Natural. El programa ha estat un dels pioners en Educació Ambiental a Catalunya.

Assistent de l’Escola Mare de Déu de Montserrat la tutora de 5è A, Isa Huertas

http://www.diba.cat/parcsn/parcs/index.asp?Parc=4

http://www.diba.cat/parcsn/parcs/home.asp

Ponent destacada a l’acte Na Rosa Maria Pujol

Nova degana de la Facultat de Ciències de l’Educació
13.11.2008 Centres docents –  La professora Rosa Maria Pujol Vilallonga ha estat escollida degana de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB. Biòloga, mestre i doctora en Filologia i en Pedagogia, Pujol és professora del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals. Coordina el grup de recerca COMPLEX i ha dirigit diferents projectes de R+D.La seva recerca se centra en l’educació ciutadana des de l’educació científica i l’educació pel consum sostenible, especialment a l’etapa escolar d’educació primària.Ha escrit nombrosos llibres i articles i ha rebut diversos premis tant per part del Ministeri d’Educació com per part de la Generalitat. 

Font: http://www.uab.es/servlet/Satellite?c=Page&cid=1090226434100¬iciaid=1226560254922&pagename=UAB%2FPage%2FTemplatePlanaDivsNoticiesdetall

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 
Go to Top