RESULTATS ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

En les eleccions de renovació de la meitat dels membres del Consell Escolar els resultats han estat el següents:

Sector famílies: Montserrat Andrés (mare de 2B i 4B), Irene Mèrida (mare de P3B i P5A) i Antonio Nieto (pare de 2A). 

Sector mestres: Cristina Sánchez, Mònica Moreno, Imma Bramona

Sector PAS: Marta Conejos

El nou Consell Escolar es constituirà el dia 11 de desembre a les 16.45h

Quant a Escola Mestres Montaña

L'escola Mestres Montaña és un centre d'educació infantil i Primària que depèn de la Generalitat de Catalunya, i regit per les lleis, disposicions i reglaments que aquesta determina. L'escola va entrar en funcionament el curs 1985 - 1986. Fins l'any1992 estava aïllada de la ciutat, situada entre els barris de Can Bassa i Sant Miquel, a la part sud de Granollers. A partir de l'any 1993 comença a urbanitzar-se la zona que envolta l'escola i actualment s'està configurant un nou barri al voltant del centre que culminarà en aquest any2005 amb la nova urbanització dels terrenys al voltant de l'escola. L'escola és un edifici construït l'any 1984 per Josep Martorell, Oriol Bohigas i David Mackay. És una construcció en planta baixa formada per dos cossos diferenciats. La planta s'estructura en un passadís central i uns passadissos laterals: els carrers que amb els seus eixamplaments, permeten activitats educatives complementàries a les aules que els envolten.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *