PORTES OBERTES i NOUS ALUMNES P3

Pre-inscripció pel curs 2019-2020

Del 29 de març al 9 d’abril de 2019 (ambdós inclosos). Cal demanar hora i portar el nen o la nena.

Dijous, 28 de febrer, a les 18 h, a la Sala d’actes del museu de Ciències Naturals «La Tela» (C/ Palaudàries, 102) Informació sobre el procés de preinscripció i matrícula als centres d’educació infantil i primària, a càrrec de membres de la Comissió de Garanties d’Admissió de Granollers.

Documentació necessària:

(Original i fotocòpia)

 • DNI, NIE o passaport del pare o la mare
 • Certificat d’empadronament si l’adreça del DNI no és correcta
 • Targeta sanitària (TSI)
 • Llibre de família
 • Carnet de família nombrosa (si s’escau)
 • Carnet de família monoparental (si s’escau)
 • Certificat de PIRMI (si s’escau)
 • Certificat de disminució de més del 33% (si s’escau)

Més informació sobre la preinscripció a la pàgina de la Generalitat: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/

Preguntes més freqüents

-Quin criteris es fan servir per otorgar places? Els criteris els estableix cada curs el Departament d’Ensenyament, així com les dates. Cal consultar la pàgina de la Generalitat 

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/informacio-general/

-Tothom que ho demana obté plaça a P3? En els darrers cursos, la pràctica totalitat de les famílies que han fet el procés de preinscripció han obtingut plaça a la nostra escola.

-S’ofereixen places per altres cursos? Només en el cas que es produeixin vacants en els cursos que promocionen.

-Quins passos he de seguir per preinscriure el meu fill o filla? És el Departament d’Ensenyament qui marca el calendari i el procés a seguir. Cal estar alerta a les notícies, diaris, cartells a les portes de les escoles, web de l’escola…o consultar la pàgina de la Generalitat http://web.gencat.cat/ca/temes/educacio/

-Quin és l’horari de les classes? El nostre horari és de 9 a 12.30h i de 15 a 16.30h.

-Quines activitats extraescolar ofereix l’escola? Les activitats extraescolars les organitza l’AMPA i depenen de la junta i dels suggeriments de les diferents famílies. Actualment s’ofereixen  activitats com: anglès, manualitats, escacs, tait-xi, robòtica, esports entre d’altres. L’AMPA també organitza el servei d’acollida matinal de 7.30-9h i el servei d’acollida de tarda de 16.30-17.30h.

-Quants alumnes hi ha per aula? Tal com indica la normativa dictada pel Departament d’Ensenyament la ràtio és de 25 alumnes per aula.

-L’escola disposa de personal addicional? Treballa amb nosaltres una TEI (Tècnica d’Educació Infantil) i auxiliars d’Educació Especial.

-A més dels aprenentatges curriculars, quins altres àmbits es desenvolupen? L’objectiu és educar, estimular i desenvolupar al nostre alumnat en totes les dimensions de la seva persona d’una manera competencial.

-On es prepara el menjar? Amb qui estan els nens i nenes al migdia? On mengen? Fan migdiada? Disposem de cuina pròpia que ofereix, sempre que és possible aliments de proximitat i en ocasions ecològics. Els alumnes de P3 dinen i fan una estona de descans i  migdiada a les aules atesos per les monitores de l’equip de menjador. Es fa un seguiment diari a través de la llibreta de l’alumne durant els primers mesos.

Per saber més sobre l’escola podeu visitar el nostre bloc.

                                                                                                         

 

 

Una resposta a PORTES OBERTES i NOUS ALUMNES P3

 1. Maria diu:

  Bon dia.
  Aniré a les portes obertes aquest any, la meva nena començarà escola l’any que ve.
  Només he vist l’escola per fora i m’encanta, patis grans de sorra, tot en una planta…
  M’agradaria saber la postura del centre sobre els deures escolars.
  Gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *