ART I PENSAMENT: TENS 5 MINUTS PER PENSAR?

La setmana passada, els alumnes de 1r de Batxillerat i de 4t d’ESO del nostre institut van participar en el projecte “5 minuts”, produit pel col·lectiu Interseccions i impulsat per l’Ajuntament de Tàrrega. El projecte consisteix en fer visible la importància del pensament, el valor reflexiu de l’art, i el valor del temps que dediquem a la reflexió sobre els temes més essencials: la realitat, la bellesa, el desig, la mort, etc. Per això el projecte consisteix a demanar als participants que dediquin cinc minuts a reflexionar i anotar els seus pensaments en trossos de paper, amb els quals serà folrada la Sala Marsà. Podreu visitar l’exposició de pensaments a partir del dia 15 de novembre.

Enllaç al vídeo de la notícia: http://nextelevisio.com/tarrega-convida-a-la-reflexio-amb-laccio-artistica-5-minuts/
Enllaç a La Vanguardia: http://www.lavanguardia.com/local/lleida/20131106/54393814554/400-jovenes-participan-experimento-artistico-tarrega.html

Aquest article ha estat publicat en 1 BTX, 4 ESO, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *