Carta des d’una illa deserta

belinda ramos guerrero (4ESO)

21:47 (Fa 14 hores)

per a usuari

Escric això perquè necessito expressar tot el que sento, el no poder parlar amb algú m’està matant. Estic perduda en una illa, soc aqui perquè em vaig enfadar amb tothom i vaig voler marxar per estar sola. Ara els únics éssers que m’acompanyen són els animals.

De vegades m’agradaria ser un animal. Els animals no tenen classes socials. No necessiten diners, no es vesteixen, no han de comprar res i gràcies a això, ells no es discriminen per pobres o rics. Molts humans pensen que la gent que vesteix millor i que té més diners, és més feliç que un que viu al carrer. Potser el ric és feliç en el sentit que té un lloc on viure i no passar fred, però el que viu al carrer és feliç gràcies a l’amor, l’amistat i moltes coses més.

La base de la felicitat és l’autoestima, ”Si no t’estimes a tu mateix, ningú ho farà”, si creus que no vals res, si penses que ets lleig i que ningú et voldrà, a lo millor et deixes d’arreglar i serà pitjor.

També crec que podem estar feliços i alhora tristos. Per exemple, jo puc estar molt trista perquè el novio m’ha deixat, puc sentir que jo no soc res, que hi ha gent molt millor que jo.. però després estan els teus amics, els que et recorden que tu ets una princesa i que mai deixaràs de ser-ho, els que fan que les coses vagin millor i que tu somriguis, llavors ets feliç. L’amistat també és molt important per a la felicitat, els teus amics sempre estan allà quan ho necessites, sempre intenten animar-te, t’escolten i t’entenen.

Ara que soc aquí, sola, que l’únic que puc fer és pensar, me n’adono de les coses. Ara sé que per ser feliç necessito estimar-me. Sé que tothom m’ajuda, però si jo no estic bé amb mi mateixa, no ho estaré amb ningú. Trobo a faltar als amics, als pares.. Tinc por a no poder tornar a veure’ls, perquè llavors sí que no seré feliç. Per si no us veig, vull dir-vos que ho sento, sento haver-me escapat sense dir res i sento que estigueu preocupats per mi. Us estimo i sou part de la meva felicitat, sou essencials per a que jo pugui somriure cada dia. Gràcies per tot el que heu fet per mi tots aquests anys.

 

Adéu, petons

Aquest article s'ha publicat dins de 4 ESO, General, Reflexions i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *