Espais I5

Després de vacances els infants d’I5 ens hem endinsat de ple en la primavera, per això els nostres espais han girat al voltant d’aquesta. Els espais que hem realitzat son:

  • Espai de motricitat: la primera setmana vam resseguir unes flors amb plastilina per tal d’exercitar els nostres dits. La segona activitat ha estat resseguir aquestes flors però amb pius per tal de mantenir l’atenció.
  • Espai artístic: ens hem introduït en les simetries per això la primera setmana va ser completar la simetria d’insectes de la primavera mitjançant làmines i retoladors que ens permetien provar i esborrar, i la segona ha estat dibuixar la meitat d’un insecte o flor i pintar-ho.
  • Espai matemàtic: hem treballat les agrupacions a partir d’elements de la primavera, fent grups segons el nombre que se’ns indicava. En la següent setmana hem estat nosaltres qui hem creat les agrupacions dibuixant el nombre d’elements indicat.
  • Espai lingüístic: en aquest espai no hem treballat la primavera, sinó una tipologia textual: la descripció. Primer hem completat una descripció sobre nosaltres mateixos i després de recordar-la oralment, ens hem dibuixat.

Tot seguit us deixem unes imatges, cliqueu sobre els enllaços.

I5A

I5B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *