Espais I5

Aquestes dues setmanes els infants d’I5 s’han trobat amb uns nous reptes en els diferents espais. Hem treballat a partir de les següents propostes:

  • Espai matemàtic: la primera sessió hem comptat el nombre d’elements de l’hivern i hem escrit el nombre correcte, en la segona sessió hem treballat el nombre anterior i posterior a partir de la tira numèrica.
  • Espai lingüístic: ens hem iniciat en la descripció a partir d’uns ninots de neu i les seves corresponents descripcions. La primera setmana vam llegir les diferents targetes per tal de trobar el ninot correcte, en la següent sessió hem estat nosaltres els que hem descrit els personatges.
  • Espai artístic: hem elaborat un paisatge d’hivern amb tota mena de detalls, és per això que la primera setmana la vam dedicar a dibuixar i aquesta segona a pintar la nostra creació.
  • Espai de motricitat fina: per tal de treballar l’atenció i la motricitat, la primera sessió vam jugar a posar gomes als dits dels companys seguint els models i en la segona hem reproduït amb pals les diverses propostes.

Us deixem un recull de fotografies sobre aquests espais, cliqueu a la imatge per veure-les.

I5A

I5B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *