Tatuatges temporals per nens DIY

¿A quin nen no li agraden els tatuatges temporals? Ja sigui com a activitat per una festa de nens com podria ser per una festa d’aniversari temàtica o per passar una tarda d’activitats divertides a casa amb els més petits, aquests tatuatges do it yourself (fes-ho tu mateix) os portaran una gran quantitat de diversió i podreu compartir una bona estona amb els vostres fills.

¿Què necessitem per construir els tatuatges temporals?

– Dissenys de tatuatges

– Paper temporal de tatuatges per poder imprimir els tatuatges en aquests

Un cop els nens sàpiguen quin disseny volen, tant si l’han escollit a dit com si han fet un croquis, pots dissenyar els tatuatges després tu mateix amb Photoshop perquè l’acabat sigui el més adient.

Un altre opció es descarregar-te els dissenys de tatuatges temporals online, a la web n’hi ha milions. O inspirar-te en els dissenys de tatuatges a Barcelona

Jo vaig tenir la sort de que una amiga meva és dissenyadora i em va ajudar amb el disseny dels tatuatges, ja que necessitava que fossin d’un tema molt concret, el carnaval. Però si els dissenyes tu mateix no t’oblidis de tenir en compte que els tatuatges es veuran voltejats perquè desprès al posar-los quedin del costat correcte.

tatuajes originales

¿Cóm fer tatuatges temporals?

1- Quan tinguis el disseny, inserta el paper de tatuatge temporal en la impressora, seguint les instruccions que venen amb el paper. Et recomano que compris paper extra, perquè a vegades la impressora pot fallar.

2- Després d’haver imprès els tatuatges, posa el tatuatge imprès a la fulla adhesiva i utilitza alguna eina per fer pressió i assegurar-te de que la cola ha quedat adherida al teu disseny.

3- Un cop tinguis les dues parts juntes, retalla-ho a la mida desitjada.

4- Ara només queda aplicar-lo i gaudir. Sobretot assegura-t de seguir bé les instruccions per que els tatuatges temporals durin el màxim possible i els teus fills els puguin lluir amb orgull.

Actualitzat: una universitat de EE.UU. ha inventat una tinta que es descompon en 1 any, els més valents ja sabeu!

 

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>