Caixes per a pastissos. La parella perfecta

Si estàs pensant que un aniversari s’apropa… segurament tinguis algunes idees rondant-te la ment. Una d’elles serà el regal que penses fer. I una altra, sens dubte, serà el pastís. Perquè no ens enganyem: una de les coses que fa més il·lusió al complir anys o celebrar els deu anys de casats o  preparar un esdeveniment especial per a aquest amic que es va per un temps a l’estranger… és tenir dret a pastís! I a més sense remordiment de consciència per a aquells/as que solen cuidar la línia, perquè ja se sap que “una vegada a l’any…”. 😉 ‘I amb una caixa per a pastissos ja li robes el cor per sempre!

cajas para pasteles

 

Perquè el pastís és una de les coses més esperades. No fa falta ni pensar en el paper essencial i il·lusionant i enlluernador! que juga en unes noces. Per això, per a les ocasions especials convé no només pensar en el material (el regal que compraràs) sinó també en una mica més especial, una mica més allà del que puguis adquirir en una botiga. Has pensat alguna vegada a fer tu el pastís per a l’aniversari d’un amic? Sincerament, planteja-t’ho. Hi ha quantitat de tutorials en YouTube i no fa falta que la teva sigui una obra d’art, perquè el simple fet de marcar-te tal detall ja va a ser molt i especialment en ocasions com aquestes la intenció és el que realment explica. Si no et queda perfecta no passa gens. Tindrà aquest ingredient essencial anomenat “amor”. I una caixa per a pastís va a ser la idea idònia per arrodonir aquest present tan especial. Encara no coneixes el meravellós món de les caixes per a pastís? Doncs t’estàs perdent moltíssim! Empreses com SelfPackaging ofereixen una gran quantitat de caixes i capsetes xules i de diverses grandàries amb quantitat d’acabats perquè trobis el que més t’agrada a tu i, clar, el que més va a emocionar a la persona que rebi el pastís.

Així que ja pots anar a YouTube a la recerca de la recepta de pastís més ideal, posar-te a això i triar la caixa per a pastís més bonic del món mundial, que va ser la parella perfecta per a aquest trosset de cel dolç que vas a regalar a aquesta persona tan especial.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>