Energy for Life, aprent sobre el cos humà

IDI Creative té ja en el seu haver-hi unes quantes aplicacions dedicades al cos humà, en aquesta se centren a explicar-nos 3 sistemes centrals a l’hora d’obtenir l’energia necessària per a la nostra vida. El sistema digestiu, el sistema respiratori i el circulatori.

app educativa ipad

Haig de dir que aconsegueixen una vegada més explicar tot d’una manera molt seriosa i rigorosa però entretinguda i senzilla al mateix temps. Tota una gesta ! Es una molt bona manera de practicar a casa amb els vostres fills d’una manera interactiva i que pot servir de reforç.

Ens encanten les apps educatives per ipad, les que serveixen no solament per passar l’estona sinó que afegeixen un aspecte pedagògic al joc. Aquesta  app està realitzada per experts de tots dos camps, la medicina i l’educació infantil i això es nota en cada pantalla. Desprès també existeixen aplicacions de fons de pantalla com aquesta de One Direction, pero això ja es un altre tema.

Espero us agradi !

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>