web d’educació infantil i jocs

El 2008 hi havia molt pocs blocs per pares sobre educació infantil de qualitat. La majoria eren impersonals, escrits per periodistes no experts. Joan Carles Mora (expert en Internet) va animar Cristina García (pedagoga, educadora i terapeuta infantil) a escriure continguts d’ajuda als pares.

educació infantil

Als pocs mesos se’ls va ocórrer obrir la web a consultes reals de pares i això va tenir molt èxit. Però el que és més important, es van adonar que les respostes i eines. Les felicitacions per la web i els consells es multiplicaven. Edúkame s’havia convertit en un servei d’ajuda en línia per a pares.

Es va ampliar l’oferta amb consulta en línia, per telèfon, es va publicar un llibre que recopilava les millors consultar i la web seguia creixent en visites. Carlos Rincón, expert en programació, es va unir al equip i  van crear una botiga en línia. S’ofereixen recursos educatius seleccionats: jocs educatius, contes infantils i llibres per a pares.

Ara segueixen creixent, estrenat nova web, amb un aspecte renovat i navegació tipus pinterest. Millorant la integració dels continguts i amb una forma d’explorar més divertida i visual. Visiteu la web, realment trobareu informació molt interesant per als vostres fills.

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>