Lletres de feltre

Els més petits gaudeixen escrivint el seu nom a tot arreu, i per això no és d’estranyar que en moltes llars, l’habitació dels nens compti amb lletres de peluix o retallades de colors que mostren el nom de la seva mascota o joguina preferida.
Una idea creativa que segur farà somriure als nostres fills i nebots (entre uns altres), és regalar-los unes lletres de feltre de colors per enganxar en la porta del seu dormitori.

Per aquesta manualitat de feltre podrem treballar amb cotó o amb cartolina (depenent de si volem que quedin planes o engruixades). En aquest cas, hem optat per l’opció més senzilla, ja que d’aquesta manera ens podran ajudar els autèntics destinataris.
lletres de feltre per l'habitacióUna vegada hàgim escollit els colors amb els quals volem decorar la porta infantil, dibuixarem en cada tros de feltre la lletra amb la grandària i forma que més ens agradi i la retallarem (farem el mateix en la cartolina).
Quan tinguem les parelles de lletres formades, només haurem de enganxar-les o cosir-les amb un fil ben vistós (colors roses, verds florescents, etc.)

A més de les lletres, podem crear motius decoratius per posar al costat del nom (podem adornar-ho amb una flor, un ocell o diversos estels, per exemple). Per a això solament haurem de repetir els passos anteriors però amb el format i els colors que siguin necessaris (els trossos de feltre solen ser molt barats i podem comprar-los a mesura, d’aquesta manera, no ens gastarem molts diners encara que utilitzem diferents colors o gramatges).

Quan ja tinguem les lletres i la decoració a punt, serà el moment d’enganxar el feltre a la porta. La forma de col·locar la manualitat dependrà de cadascun, ja que alguns voldreu enganxar-les amb xinxetes, uns altres amb cola o fins i tot enganxar-les en una altra superfície de poc pes (una cartolina o un foli) que després s’enganxi amb cinta adhesiva a la fusta, evitant d’aquesta forma que aquesta pugui danyar-se amb productes químics o forats.

D’aquesta manera, farem que els nostres fills tinguin una porta personalitzada i potser, mostrin interès al món de les manualitats amb feltre.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>