Disfresses de plàstic

Avui us vaig a ensenyar com podem fer unes disfresses senzilles amb unes simples bosses de plàstic i una mica de cartolina de colors. En les següents fotografies podreu veure algunes mostres de disfresses per a Carnestoltes molt fàcils de preparar i a més econòmics i perfectes per fer a les escoles, en comparses infantils.

El procediment per preparar aquestes senzilles disfresses de Carnestoltes és molt fàcil. El primer que hem de triar és el color de la bossa de plàstic que anirà en funció del personatge que hàgim triat per disfressar-nos.

disfressa plastic

Si es tracta d’un espantaocells el millor serà comprar borses de color marró. Si es tracta de fruites o verdures, dependrà del color que predomini i després de la combinació que fem amb les cartolines. El mateix amb les disfresses d’animals.

Per a la disfressa de espantaocells simplement s’han pegat a la borsa marró i al capell unes tires de color groc i taronja de paper de seda per simular la palla, i després s’ha completat la disfressa amb un pal d’escombra. En la borsa també se li han pegat uns pegats fets de retallades de paper i llest, així de fàcil!

Com podeu veure, per disfressar-se d’un raïm s’ha triat una borsa verda i els raïms estan fets de cartolina habitada. Després per completar la disfressa s’ha fet una diadema de color verd amb unes fulles de cartolina i llest!

També tenim de tenir en compte portar el color de la roba semblat al de la disfressa. Si anem de conill doncs amb algun xandall de color rosa o blanc, o si anem de vaca podem posar-nos un pol de color blanc o negre i uns  o leotards negres.

Com podeu veure fer disfresses amb bosses de plàstic és molt fàcil, només és qüestió de tenir una mica d’imaginació.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>