Pluges dia 15/06/2015

Benvolgudes famílies,

A conseqüència de les fortes pluges caigudes a la Vila avui al migdia, s’ha vist afectada l’aula d’informàtica. La filtració d’una canal exterior, ha provocat que l’aigua entrés pel fals sostre de l’aula a través dels forats dels llums. Per aquest motiu, i d’acord amb els serveis de l’Ajuntament, hem tallat la corrent elèctrica de tot el centre, com a mesura de seguretat. Això ha fet, que a l’hora de menjador estessin a les fosques i hem pres la decisió de suspendre les activitats extraescolars.

[youtube]http://youtu.be/KXV3cW3sgf4[/youtube]

Hem rebut la visita del Sr. Joan Ramon Casals i del Sr. Xavi Paz, poca estona després d’haver avisat a l’Ajuntament. Han fet una visita a les instal·lacions i han parlat amb diverses persones encarregades de solucionar l’incidinent. Actualment, membres de la Brigada Municipal i de l’empresa Citillum, estan treballant per arreglar-ho.

Demà les classes es realitzaran amb normalitat.

La Direcció

Quant a Escola Madorell

Escola Josep Maria Madorell de Molins de Rei
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *