dita de la primavera

Bon dia famílies,

Ja fa uns dies vam estrenar la primavera i com ja sabeu, des de la llar havíem començat a treballar-la tot observat i experimentant amb les flors. Per aquest fet, avui us volem compartir la dita de la primavera i proposar una nova activitat.

A partir d’aquesta dita, us proposem que realitzeu la vostre flor amb materials re-utilitzats que tingueu per casa: ampolles de plàstic, paper, cartolina, colors…

 

Com podeu observar en les fotografies jo he optat per re-utilitzar dos rotlles de paper, els quals he pintat. Posteriorment, he imprès dues flors una que he estampat amb restes de pintura que tenia a casa i una altre, la qual he pintat amb colors. També he aprofitat uns retalls de tela, que he tallat i reomplert amb coto, per crear una altra versió de flor. Espero que us agradi!

 

Cuideu-vos i cuideu molt, un petonet!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *